Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Debiut

Domyślnie Debiut

Witam serdecznie. Na pierwszy ogień kilka fot człowieka pracy , niestety pozostającego anonimowym. Mimo krótkiej pogawędki doszło jedynie do wymiany uprzejmości. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Oczywiście pamiętajcie..."chwila za kadr" ;]

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Mi się podoba Zwłaszcza B&W nr 6.

PS Czy ten Pan się uśmiecha na pierwszym zdjęciu (czy boli go brzuch?)
    Nikon D90 + ob. 18-105mm VR

Domyślnie

...myślę ,że bolą go nogi bo cały dzień na nich zasuwa sprzątając krośnieńską targowicę ;] THX

Domyślnie

dla mnie też są ciekawe
    Fotografowanie jest nie tylko czynnością mechaniczną - jest to również akt magiczny.

mój loverboy

ramicx
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie 1 jest kontakt wzrokowy, jego twarz przykula mnie na dlużej, może tylko bardziej rozmyl bym tlo
    a i konwersja do b&w mi się podoba

Domyślnie

Dzięki. Co do rozmywania tła nie czynił bym podobnych procedur i nie ze względu na nabyty awers do blur tool`a ale z racji tego iż są to foty reporterskie , i zależało mi na przedstawieniu człowieka w jego środowisku gdyż jest jego naturalną częścią ;] pzdr

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    ... i nie ze względu na nabyty awers do blur tool... pzdr
    mialem na myśli jak najmniejszą wartość przyslony...w pradawnych czasach tak się to robilo

Domyślnie

Na najniższej przysłonie mam mydło zamiast ostrości...zresztą w reportażu nigdy się tak nie robiło a ja boję złamać ten konwenans i tylko dlatego f 3.5 ;] pzdr

Uprawnienia umieszczania postów