Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Olga z gazowni

Domyślnie Olga z gazowni

Olga z gazowni

Modelka: Olga P.
    Wizazystka: Olga Z.

Co o tym myślicie?

1.
    2.

Domyślnie

Jedynka ładna. Dwójka jakoś mi nie podchodzi. Choć czegoś mi na nr1 brakuje...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Mi brakuje zdecydowania w kadrowaniu. Na jedynce albo zostawiłabym czubek głowy, albo cięła niżej. Na pewno po lewej stronie i na dole dałabym ciut więcej. Tak samo n 2 wygląda jakbyś po prostu przyciął zdjęcie by pokazać twarz, a to trochę za mało. Poza tym Olga nie wyszła na tych fotach najlepiej, może to wina obróbki? Nie wiem. A WB jest na obu fotach różny. Jeśli masz szersze kadry do przycięcia to pogrzebałabym w nich raz jeszcze.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Dzieki, pogrzebie i wyszukam coś lepszego

Domyślnie

czy ta modelka potrafi zrobic inna mine?

Domyślnie

Jak dla mnie przerysowane - przydałoby się Olgę potraktować dłuższą ogniskową, no i mina rzeczywiście niezbyt szczęśliwa.

Domyślnie

Farciaż. U mnie w gazowni same stare grubasy.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Jak dla mnie przerysowane - przydałoby się Olgę potraktować dłuższą ogniskową, no i mina rzeczywiście niezbyt szczęśliwa.
    Proponował bym inny makijaż, bardziej delikatny, no i do tej twarzy w barwach raczej stonowanych. Ta niebieska poświata potęguje już skądinąd duże oczęta...

Domyślnie

Rosjanka? (wybacz nie mogłem się powstrzymać)
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    czy ta modelka potrafi zrobic inna mine?
    Modelka pozowała z porcelanową lalką (jest na innych zdjęciach) i miała podobny makijaż. Dlatego taka mina, jak u lalki.

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Farciaż. U mnie w gazowni same stare grubasy.
    Nie tymi ścieżkami chodziłeś

Cytat Zamieszczone przez step.tom Zobacz posta
    Proponował bym inny makijaż, bardziej delikatny, no i do tej twarzy w barwach raczej stonowanych. Ta niebieska poświata potęguje już skądinąd duże oczęta...
    jw. Makijaż miała taki sam jak porcelanowa lalka (nie ma jej na zdjęciu, bo tu jest sam portret), gdyż motywem przewodnim były "Dwie lalki".

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    Rosjanka? (wybacz nie mogłem się powstrzymać)
    W metrykę nie zaglądałem, ale raczej Polka

Uprawnienia umieszczania postów