Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: SB-22s

Domyślnie

Racja Albert44, 4-ro pozycyjną. Nie wiem dlaczego napisałem że 3. Jakieś roztargnienie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XXL Zobacz posta
    Racja Albert44, 4-ro pozycyjną. Nie wiem dlaczego napisałem że 3. Jakieś roztargnienie.
    3 czy 4.. ot drobiazg ale faktem jest, że działają nad wyraz efektywnie. Stare ale jare
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Domyślnie

zamowilem pare dni temu wlasnie SB-22s za 195 zl, mysle ze nie jest drogo a do tego lampa wyglada jakby byla uzywana sporadycznie, niedlugo zacznie sie zabawa. do tego jeszcze sterowanie radiowe zamowilem, bedzie wesolo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blingboy Zobacz posta
    zamowilem pare dni temu wlasnie SB-22s za 195 zl, mysle ze nie jest drogo a do tego lampa wyglada jakby byla uzywana sporadycznie, niedlugo zacznie sie zabawa. do tego jeszcze sterowanie radiowe zamowilem, bedzie wesolo
    Oj będzie.. ta lampa nie ma podziału mocy na M.

Domyślnie

czyli bede walil ta lampa na pelnej mocy za kazdym razem???

Domyślnie

czyli bede walil ta lampa na pelnej mocy za kazdym razem???
    Myślę, ze jest to do "ogrania", jak zrobię kolejne testy to podam co i jak. Wstępne efekty mam pozytywne...

Domyślnie

wlasnie dostalem ta lampe, ale w trybie ttl nie dziala, spust migawki do polowy wciskam aby ustawic ekspozycje, lecz zdjecia nie chce zrobic, na wyswietlaczu miga dioda lampy blyskowej, co to moze oznaczac?

Domyślnie

wlasnie dostalem ta lampe, ale w trybie ttl nie dziala, spust migawki do polowy wciskam aby ustawic ekspozycje, lecz zdjecia nie chce zrobic, na wyswietlaczu miga dioda lampy blyskowej, co to moze oznaczac?
    To normalne dla kompletu SB22s i D70...(i innych mniej lub bardziej wypasionych D... również) musisz używać programów własnych lampy A1 do A4. Sprawują się całkiem, całkiem dobrze... i oczywiście puszka na M. Resztę co i jak widzisz na "tabelce" lampy.

Domyślnie

juz mniej wiecej wiem jakie przyslony do trybu M. czyli rozumiem ze ttl nie bedzie dzialal??

Domyślnie

juz mniej wiecej wiem jakie przyslony do trybu M. czyli rozumiem ze ttl nie bedzie dzialal??
    Nie dla puszek D... . Z puszkami F... - tak.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów