Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Rodzina

Domyślnie Rodzina

Witam

to moj debiut, wiec prosze o wyrozumialosc i lagodne potraktowanie. Oczywiscie chetnie przeczytam konstruktywna krytyke. To tez moja pierwsza, "pozowana" sesja, wiec zdaje sobie sprawe z niedociagniec.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Gdzie można znaleźc takich cierpliwych modeli? Mi się bardzo podoba.Zielone tło jak najbardziej pasuje do tych kociaków
    D700 16,17-35,35

Smile

Miau i Miał. Bardzo ładne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Gdzie można znaleźc takich cierpliwych modeli? Mi się bardzo podoba.Zielone tło jak najbardziej pasuje do tych kociaków
    hehe cierpliwych ? Powiem tak, w sesji zrobilem jakies 40-50 fotek. Tak naprawde akceptowalne sa ze 2-3 Jak "bialy" byl spoko, to "ciemny" sie ruszal i odwrotnie. Chociaz musze przyznac, ze mimo ciezkiej pracy, sprawilo mi to naprawde sporo przyjemnosci. Obie kotki sa moje. Ten "bialy" to Ragdoll - Blue Bi Color. Ten maly to Brytyjski - Bri C (czyli liliowy )
    Dziekuje, ze cieple przyjecie !!

Domyślnie

Chyba oczy tego białego nie są ostre.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Chyba oczy tego białego nie są ostre.
    Jesli mam byc szczery, to troszke tak Ale mysle, ze nie jest to az tak bardzo widoczne (dla zwyklego odbiorcy), zeby calkiem zdyskwalifikowac to zdjecie. Poza tym, tak jak pisalem, to byly moje poczatki, na dodatek robione tzw hybryda (KM A200)

Domyślnie

To tu trafisz na niezwykłych odbiorców
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    To tu trafisz na niezwykłych odbiorców
    Tu, to trafie do sieczkarni zdaje sobie z tego sprawe. Ale coz, ryzkuje. (chodzilo mi raczej o odbiorcow, ktorzy nie maja WB, AF i korekcji ekspozycji w oku )

Domyślnie

Śliczności zestaw.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Fajne, jak udało Ci sie je okiełznać.
    Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów