Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Beskid Sądecki

Domyślnie Beskid Sądecki

N D70 T12-24 N18-70 N80-200

bombel
    Gość

Domyślnie

O takim materiale mawia się, że świetny, tylko źle sprzedany. Piękne drzewo, pobliska chałupina też niebrzydka, interesujące skosy stoku - słowem mogło być nieźle, same fotogeniczne samograje - a jest trochę nijako. Na Twoim miejscu wróciłbym tam w miarę możliwości przy innej pogodzie i poszukal kadrów, które powalą na kolana.

Na razie jest szaro - szaro niekoniecznie musi oznaczać źle, ale w tym wypadku oznacza niewykorzystanie tematu do końca... BO mogło być nie szaro, a olśniewająco.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    O takim materiale mawia się, że świetny, tylko źle sprzedany. Piękne drzewo, pobliska chałupina też niebrzydka, interesujące skosy stoku - słowem mogło być nieźle, same fotogeniczne samograje - a jest trochę nijako. Na Twoim miejscu wróciłbym tam w miarę możliwości przy innej pogodzie i poszukal kadrów, które powalą na kolana.

Na razie jest szaro - szaro niekoniecznie musi oznaczać źle, ale w tym wypadku oznacza niewykorzystanie tematu do końca... BO mogło być nie szaro, a olśniewająco.
    praktycznie wszystko napisano ;-D pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

No, nie mogę ozora powstrzymać....W zasadzie JSB-el powiedział wsio,ale nie rozumiem czemu światełka zabrakło....?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mnie podoba się pomysł na zdjęcie 2. Przywodzi na myśl obrazy malarstwa realistycznego.

Pozdrawiam,

I.
    -- Sol omnibus lucet --

kulten
    Gość

Domyślnie

1nka mi się bardzo widzi. Może ogólnie dla całej serii trochę brakuje mi życia w kwestii obróbki, nieco więcej wyrazistości i kontrastu i byłoby jeszcze lepiej.

Domyślnie

MZ dwójka jest ciekawa. Ta kobieta ożywia ten krajobraz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez painter Zobacz posta
    MZ dwójka jest ciekawa. Ta kobieta ożywia ten krajobraz.
    Dajesz głowę...?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

no niestety padajcy sniezek i zachmurzenie rozwalilo ci fotki ... a szkoda bo tematycznie i kadrowo widac ze mogly byc nawet fajne ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Uprawnienia umieszczania postów