Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Mitoraj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Nie wiem, kto był pomysłodawcą, ale naprawdę to był strzał w dziesiątkę.
    Cóż, to mamy zupełnie odmienne zdania w tym temacie.

Skąd się wziął. Pamiętasz gdy była wystawa na rynku jakiś czas temu. Otóż po tej wystawie padła ze strony autora propozycja, że przekaże jedną sztukę dla miasta, ale warunkiem przekazania było, aby stał na rynku tam, gdzie był postawiony wtedy podczas wystawy.

Wiesz, że jesteś pierwszym Krakusem którego znam i się mu ten Mitoraj podoba?
    No ale skoro Ci się podoba, to nic nie mówię.

Pozdrawiam zza miedzy

Domyślnie

No ale skoro Ci się podoba, to nic nie mówię.
    Uuuuuu,z tej strony to Bombla nie znaliśmy.....
    Polecam się łaskawej uwadze......

Sorry,ale wesoło mi jest...przez chwilę,ale i to ważne...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emes Zobacz posta
    Oczywiście zawsze namawiam, żeby mieć własne zdanie, a nie kierować się opiniami tłumu - ale znam jeszcze paru Krakusów, którym, też się podoba.

O co mam WIELKIE pretensje do zarządu miasta - to o to, że nie przeciwdziałają neonowym reklamom na starówce i plakatom drukowanym na siatkach remontowych zakrywających fasady kamienic. To czyni z miasta wizualny śmietnik - na przykład piękna secesyjna kamieniczka, odnowiona i pomalowana, a wzdłuż całego parteru wysoki na pół chłopa, jebutny, czerwony jak wszyscy diabli neon z logo banku... Albo zamiast obrazu jak dom bęzdie wyglądać po remoncie i ewentualnie dyskretnego logo gdzieś z boczku - cała kamienica to olbrzymi Samsung czy inne duperele. I to pod samym mariackim, najściślejsze centrum.

To jest dopiero wiocha, buractwo i 'niepasowanie' do architektury. W takiej Wenecji największy bank ma nieświecące, mosiężne logo, które mógłbym przykryć przedramieniem - i to wszystko.

Mitoraj niech zostanie jak najdłużej. Wolę dwudziestu Mitorajów, niż wszystkie najpiękniejsze nawet, obsrane, kolorowe i migające neony i billboardy...

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Bomblu,bardzo podoba mi się Twoja obróbka...Przez Ciebie czeka mnie spory wydatek..na nowe okulary i PSa....
    Andrzeju - dziękuję Ci za wizytę i oszczędzę części kosztów. Tu nei było PSa (poza zmniejszaniem, wyostrzeniem i akcją na ramki)... Cała obróbka poszła tym razem spod Lightrooma.

Jest tańszy - więc mam nadzieję, że się cieszysz. Na okulary już niestety nic nie poradzę, bom sam w takiej potrzebie.

Domyślnie

Ciężko się z Tobą nie zgodzić. Ale niestety dopóki główny plastyk miasta największą uwagę przykuwa do tego jak wyglądają wózki z preclami, no to...
    Z resztą wiesz jak jest.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów