Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Letnia zima.

Domyślnie

Bo zdjęcie jest robione prawie pod słońce stąd to mydło i plamy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Bo zdjęcie jest robione prawie pod słońce stąd to mydło i plamy
    Pozwól, że się nie zgodzę... Zrobiłem w swoim "życiu fotograficznym" kilka kadrów pod słońce i przyznam szczerze, że ani razu nie udało mi się uzyskać takiego rezultatu...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Smile

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Powiem tak... Zdjęcie sprawia wrażenie jakby zostało popełnione przez szybę... miejscami nawet zatłuszczoną... T_P_
    Skwituję to tak: nie odwiedzam brudnych knajp o tej porze dnia.

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Pozwól, że się nie zgodzę... Zrobiłem w swoim "życiu fotograficznym" kilka kadrów pod słońce i przyznam szczerze, że ani razu nie udało mi się uzyskać takiego rezultatu... T_P_
    A mnie się tym razem udało. W swojej naiwności odnajdywałem tu coś impresjonistycznego, a okazuje się, że to techniczny ewenement.
    Dzięki za wypowiedzi.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blazeje Zobacz posta
    Skwituję to tak: nie odwiedzam brudnych knajp o tej porze dnia.
    blazeje, widzę, że uraziłem... Pragnę jednak zaznaczyć, iż wystawiając zdjęcia na publiczne Forum musisz liczyć się również ze zdaniami mniej przychylnymi... Takie było również poprzedników... Wówczas zadałeś pytanie:

...Ale nie rozumiem określenia "mdłe"...
    na które starałem się odpowiedzieć wypowiadając się w sposób "obrazowy"... Widzę, że się nie udało... Trudno... ale przekonany jestem, iż nie raz popełnisz wiele ciekawych zdjęć, a jak powrócisz do ów pracy, uznasz, że...

A mnie się tym razem udało. W swojej naiwności odnajdywałem tu coś impresjonistycznego, a okazuje się, że to techniczny ewenement.
    Dzięki za wypowiedzi.
    Cieszy mnie jednak, iż Tobie się podoba praca... przecież o to w tej zabawie chodzi...

T_P_

P.S. Ja również raczkuję w tej materii, więc nie przejmuj się moimi wypowiedziami, a raczej traktuj je, jako opinie potencjalnego widza, który "odwiedził Twoją wystawę" i przy tejże okazji wyraził zdanie na temat jednej pracy...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

OK. Dzięki za posta.
    Czasami odpyskuję, ale nie chowam urazy. Wyjaśnienie "mdłości" zrozumiałem.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów