Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Kowary - Karkonosze

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Bonus będzie ktoś miał problem żeby wyjechać
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Nie było światła to i fotki takie sobie. Mnie intryguje jednak inna sprawa. Co na Twojej fotce robi mój pies ?

Domyślnie

A moim zdaniem są bardzo fajne - najbardziej 2 i 4
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    (...) Mnie intryguje jednak inna sprawa. Co na Twojej fotce robi mój pies ?
    Pies pojawił się nagle, szedł ze mną pół drogi, później znikł, a czy jest Twój - nie wiem, nie pytałem
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo poprawne zdjęcia choć trochę ich za dużo. Za mało jednak różnią się od siebie.

bombel
    Gość

Domyślnie

Mnie podoba się dwójka, bo widać, że jest to zdjęcie kolorowe - a jednocześnie widać, jak biało-czarna może być zima.

Domyślnie

1, 2 fajne. 7 bym chlasnął dół. 8 do BW i mocno kontrast podbić. Reszta mało interesująca... ale wszystko tylko mz oczywiście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Mnie podoba się dwójka, bo widać, że jest to zdjęcie kolorowe - a jednocześnie widać, jak biało-czarna może być zima.
    Mam takie samo odczucie. Kolor pni ukazujący się gdzieniegdzie spod śniegu nadaje zdjęciu ciepła, bez tego było by prawie mono.

Co do 8. to ja bym zawrócił, bo jeżeli to jest Cerber to wiecie co jest dalej.
    D800 | D90 | S35/1.4 | N24-120/4 | T17-50/2.8 | S70-200/2.8 | N85/1.8 | SB-800 x 2|

Domyślnie

Podoba mi się wszystko,bo nie trzeba udowadniać ,że śnieg jest biały,bielszy ....no śnieg i tyle...Bonusik wymiata..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów