3 i 4 też są całkiem niezłe![]()
Szukaj
3 i 4 też są całkiem niezłe![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Ladne zdjecie, przyjemnie sie patrzy
Ale nie wiem , dla mnie tylko 1 i 2
Pozdrawiam Wioletta
No to ładniewszystkie mnie się podobają.
Pozdro. Wojtek
Autograf - na Twoich fotach podoba mi się starannosc z jaką zdjecia sa robione , polepsza to znacznie odbiór --- podoba się![]()
Witam.
Dziękuję za ciepłe słowa. To miłe co piszecie
W takim razie ośmielę się pokazać zdjęcie następne..
Acha. I jeszcze jedno, kieruję pytanie do Elixa:
Kompozycyjnie różnią się?Czy jest nudno?..
Autograf, a powiedz z łaski swojej, jakim cudem nei masz ludzi? Długo naświetlałeś, kilkakrotna ekspozycja i maskowanie, czy w Kielcach taki kryzys, że ludzie po chałupach siedzą?
poczta równiez fajna![]()
Swietna 5
Gratki
Pozdrawiam Wioletta
@ Bombel
Żadnych filtrów ND, żadnych kilkukrotnych ekspozycji... Ja nie z tych.
Odpowiedź jest niesłychanie prosta. Było wtedy -10 stopni Celsjusza, więc ludzie zamiast spacerować - to dupska grzali w domowych kątach.
To tylko ja taki "mądry"..
* Pojedyncze jednostki właziły w kadr. Musiałem poczekać aż wyjdą z pola widzenia, jednocześnie marznąć - no ale mam nadzieję, że było warto.
@ Wioletta, Harb
Cieszę się, że się podobała.. poczta![]()
A więc już spieszę z odpowiedzią:
Sorry, że tak późno ale ten cholerny internet nie chce działać w samolotach![]()
Dla mnie nudno nie jest - nadal ogląda mi się tą kielecką serię z przyjemnością i (jak to ktoś już wcześniej napisał) aż dziw bierze że te Kielce takie ładne.
Co do kompozycji - niewątpliwie mają te zdjęcia jakiś wspólny mianownik i właśnie dlatego tworzą spójną całość. Jak dla mnie to Ci Urząd Miasta Kielce powinien wystawę zrobić za propagowanie pozytywnego wizerunku miasta
Z drugiej strony to wiesz jak to jest - czasem się znajdzie na forum jakiś "zawodowiec" który powie, że się powtarzasz.
A znowuż ze strony trzeciej to trzeba uważać żeby rzeczywiście nie popaść w schematy (bo są też tacy co robią piękne, nienaganne technicznie obrazki, ale niestety każdy jest podobny do poprzedniego) - a tego byś nie chciał, prawda? Ale nie bój się - jak pokażesz 101 kadr w tej serii to Ci delikatnie na PM zasugerujęNa razie jest OK.
Mam nadzieję, że się rozumiemy i ta przydługawa odpowiedź Cię satysfakcjonuje
Jeśli nie to wiesz jak mnie znaleźć.
Skontaktuj się z nami