Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22
    ptysiak
    Gość

Post ... baśniowa droga

w kierunku bajek

Domyślnie

basniowa droga, to w kierunku baśni, a nie bajek
    Ale ładne w ogólnosci - tylko po co te panoramiczne pasy ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przepraszam, że wyładuję trochę negatywnej energii przy Twoim zdjęciu, ale już nie mogę oglądać zdjęć ścieżek, dróżek w takich kadrach. Dodatkowo nie mogę oglądać paru badyli, kłód drzew czy kamyków na pierwszym planie z morzem lub jeziorem w tle. Może już czas przestać powielać schematy i zamiast fotografować zakręt jakiejś drogi, podejść do fotografii bardziej twórczo, albo po prostu robić takie zdjęcia dla siebie albo rodziny, a nie zamęczać ludzi powielaniem tego samego kadru 150 tysięcy razy.
    mfffdx

Domyślnie

iya, co racja to racja
    No, ale powiedz, przynajmniej ta droga jest chociaż przyjemna...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iya Zobacz posta
    Przepraszam, że wyładuję trochę negatywnej energii przy Twoim zdjęciu, ale już nie mogę oglądać zdjęć ścieżek, dróżek w takich kadrach. Dodatkowo nie mogę oglądać paru badyli, kłód drzew czy kamyków na pierwszym planie z morzem lub jeziorem w tle. Może już czas przestać powielać schematy i zamiast fotografować zakręt jakiejś drogi, podejść do fotografii bardziej twórczo, albo po prostu robić takie zdjęcia dla siebie albo rodziny, a nie zamęczać ludzi powielaniem tego samego kadru 150 tysięcy razy.
    Nie ma co, bardzo merytoryczny komentarz. W końcu chyba nie ma obowiązku oglądania czegokolwiek.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

A mnie się podoba i mogę takie zdjęcia oglądac. Bardzo dobrze uchwycona chwila.

Domyślnie

Mnie się podoba. I klimat i swiatło.

Domyślnie

[...]już nie mogę oglądać zdjęć ścieżek, dróżek w takich kadrach. Dodatkowo nie mogę oglądać paru badyli, kłód drzew czy kamyków na pierwszym planie z morzem lub jeziorem w tle.
    Jestes na forum od miesiaca i juz masz dosc? Nie ma obowiazku ogladania zdjec, wiec o co chodzi?

Co do fotki. Dla mnie jest troche za ciemno i szaro, brakuje tez kontrastu. Jakby pomeczyc to zdjecie PSem moglo by byc naprawde niezle.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Wyluzuj trochę, przecież nikt Cię tutaj do niczego nie zmusza, nie chcesz to nie oglądaj...

Co do zdjęcia swider ma rację, trochę zabawy suwaczkami i będzie dobrze

Domyślnie

Piękna fota,klimacik...to tamto,mgiełka...cacy...
    Troszku ciemno....
    Dałbym lekkie światełko na porannych liściach...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów