Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Wątek: Addiction

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siepacz Zobacz posta
    Trójka dużo bardziej mi się podoba niż Twoja fota pojedynkowa. To chyba przez to, że pozbawiona jest tego teatralnego złożenia rąk jak do modlitwy.
    Ale na tej pracy jest trochę mniej emocji. Widać zawsze podejmuje złe decyzje co do swoich prac... Mogłam wstawić tą... :P

Domyślnie

bardzo mi sie podobaja Twoje foty, dosc odwazne w porownaniu z poprzednimi pracami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sha Zobacz posta
    bardzo mi sie podobaja Twoje foty, dosc odwazne w porownaniu z poprzednimi pracami
    Czas już był na pewne zmiany. Więc ich dokonałam, na razie dość nieśmiało. Ale widze że się rozkręcam.

Domyślnie

Moim zdaniem niekorzystnie wyglądasz na tych zdjęciach. Jak dla mnie za mała jest tam światła.

1. nie potrafie sensownie wytłumaczyć (w zasadzie to nie musze ) ale nie podoba sie
    2. ciemna dłoń, pięta
    D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330

Domyślnie

Masz racje nie musisz nic tlumaczyć, odbiór jest najwazniejszy i pierwsze wrażenie. Mnie się taki klimat na zdjeciach podoba... ale nie każdemu musi.

Domyślnie

Myśle że robisz sobie fotki bo nie masz zastępów modelek\modeli czekających na Twoje skinienie i pewnie nie jest to łatwe technicznie. Sądze że facet zrobiłby Ci zdjęcia bardziej kobiece.

dziwnie to napisałem
    D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330

Domyślnie

Upiorny klimat.

PS Jesteś ekshibicjonistką?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1979 Zobacz posta
    Myśle że robisz sobie fotki bo nie masz zastępów modelek\modeli czekających na Twoje skinienie i pewnie nie jest to łatwe technicznie. Sądze że facet zrobiłby Ci zdjęcia bardziej kobiece.

dziwnie to napisałem
    Żeby nie zabrzmiało jakoś dziwnie. Robie autoportrety bo lubie to robić... lubie siebie na zdjeciach znacznie bardziej niż w rzeczywistości. Moze to śmieszne ale tak jest. A co do modelek i modeli to mam kilka propozycji sesji ale nie czuje się jeszcze dość kompetentna by zrobić sesje komuś. Zawsze wydaje mi sie że zawiode czyjeś oczekiwania a ktos w końcu poświęca mi swój czas.
    Ale wiesz przełamuje to, zaczynam robić komuś innemu zdjęcia. W koncu trzeba rozbić skorupkę, A co do mojej kobiecości to uważam ze mam jej dużo.. dużo więcej niż pokazuje.Ale wole i chce by część rzeczy zostawała dla wybranych (i nie mówie tu o aktach bo takie też już tu były). Ale jak na razie nie pozowałam nikomu poza sobą... Może to tez z czasem zmienie, zobaczymy....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Upiorny klimat.

PS Jesteś ekshibicjonistką?
    Co do Twojego pytania.... Nie wiem czy jestem ekshibicjonistką ale akceptuje swoją nagość mimo ze jest daleka od doskonałości.

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

zdjęcia mi się podobają, idź własną drogą - trzymam kciuki

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów