Szukaj
bardzo mi sie podobaja Twoje foty, dosc odwazne w porownaniu z poprzednimi pracami![]()
Moim zdaniem niekorzystnie wyglądasz na tych zdjęciach. Jak dla mnie za mała jest tam światła.
1. nie potrafie sensownie wytłumaczyć (w zasadzie to nie musze) ale nie podoba sie
2. ciemna dłoń, pięta
D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330
Masz racje nie musisz nic tlumaczyć, odbiór jest najwazniejszy i pierwsze wrażenie. Mnie się taki klimat na zdjeciach podoba... ale nie każdemu musi.
Myśle że robisz sobie fotki bo nie masz zastępów modelek\modeli czekających na Twoje skinienie i pewnie nie jest to łatwe technicznie. Sądze że facet zrobiłby Ci zdjęcia bardziej kobiece.
dziwnie to napisałem![]()
D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330
Żeby nie zabrzmiało jakoś dziwnie. Robie autoportrety bo lubie to robić... lubie siebie na zdjeciach znacznie bardziej niż w rzeczywistości. Moze to śmieszne ale tak jest. A co do modelek i modeli to mam kilka propozycji sesji ale nie czuje się jeszcze dość kompetentna by zrobić sesje komuś. Zawsze wydaje mi sie że zawiode czyjeś oczekiwania a ktos w końcu poświęca mi swój czas.
Ale wiesz przełamuje to, zaczynam robić komuś innemu zdjęcia. W koncu trzeba rozbić skorupkę, A co do mojej kobiecości to uważam ze mam jej dużo.. dużo więcej niż pokazuje.Ale wole i chce by część rzeczy zostawała dla wybranych (i nie mówie tu o aktach bo takie też już tu były). Ale jak na razie nie pozowałam nikomu poza sobą... Może to tez z czasem zmienie, zobaczymy....
zdjęcia mi się podobają, idź własną drogą - trzymam kciuki
Skontaktuj się z nami