Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 67
    autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chezzi Zobacz posta
    Sorry ale dawno nie widziałem tak nudnego zdjęcia. Ale to moje odczucie...
    Ja same nudne robię

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Od strony technicznej zadbane jest to zdjęcie ale od strony tematycznej nie jest w żaden sposób interesujące. Pozdrawiam
    Dziękuję. Widzę, że często komentujesz moje obrazki. To miłe!
    Dla mnie jest. I to bardzo. To moje rodzinne miasto, w którym na co dzień nie mieszkam. Znam je z wcześniej, z dzieciństwa. Tu są moje wspomnienia, m.in. pierwsze spotkania z dziewczynami na kawie i na ciastku, pierwsze wypady do centrum, do klubów, etc.

Jak siedzę w Katowicach, to sobie popatrzę i jest mi lepiej.
    Dlatego też, zrobiłem kilka shotów będąc w Kielcach. Dla siebie. Wam pokazałem, by usłyszeć opinie.
    Widać, nie trafiłem w Wasze gusty.

Raz jeszcze dziękuję za odwiedziny.

Domyślnie

Dla mnie robi !! I to bardzo
    NIKON

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Wszystko ładnie, tylko czemu pion, Autorze?
    Coś spaprać chyba musiał

Dominik - fota rewelka...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Ja same nudne robię

Dziękuję. Widzę, że często komentujesz moje obrazki. To miłe!
    Dla mnie jest. I to bardzo. To moje rodzinne miasto, w którym na co dzień nie mieszkam. Znam je z wcześniej, z dzieciństwa. Tu są moje wspomnienia, m.in. pierwsze spotkania z dziewczynami na kawie i na ciastku, pierwsze wypady do centrum, do klubów, etc.

Jak siedzę w Katowicach, to sobie popatrzę i jest mi lepiej.
    Dlatego też, zrobiłem kilka shotów będąc w Kielcach. Dla siebie. Wam pokazałem, by usłyszeć opinie.
    Widać, nie trafiłem w Wasze gusty.

Raz jeszcze dziękuję za odwiedziny.
    No właśnie domyślałem się , że chodzi tu głównie o względy osobiste , przeszłośc , przyszłośc , wspomnienia .. to w sumie jest bardzo ważne Pozdro

Domyślnie

Ja oceniam to zdjecie przez pryzmat scisle techniczny. Dla mnie autograf wykonal je bez zarzutu i pokazal to miejsce w mozliwie ciekawy sposob. Kawal siwetnej roboty. A czy ten budynek jest interesujacy dla szerszej publicznosci, to inna kwestia. Na pewno zdjeice pokazuje jak sie powinno fotografowac architekture mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dla mnie to jedno z ciekawszych zdjęć jakie ostatnio pokazałeś w tym dziale - technicznie w zasadzie bez zarzutu, kompozycyjnie bardzo mi pasuje (także dlatego, że pion )

...a nudne jest dlatego, że zapomniałeś gołej baby umieścić w kadrze - goła baba każde zdjęcie ożywi!

Domyślnie

Bardzo przyzwoite zdjęcie..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

autograf
    Gość

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za miłe i te niemiłe słowa oraz komentarze.

Postanowiłem nie zakładać kolejnego wątku, wszystkie zdjęcia z sobotniego setu będę wklejał w tym wątku.

*

Zdjęcie nr 2

Kolejna kamienica, skrzyżowanie ulic Sienkiewicza oraz Staszica.

*

P.S. Kadr poziomy będzie, obiecuję

Domyślnie

Kolejne swietne. Technicznie nienaganne Podoba mi sie sterylnosc tego kadru, idealna wyrazistosc.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Te dwa zdjęcie mz świetnie się uzupełniają bo kompozycja jest bardzo zbliżona - będzie dalsza część podobnej serii?

Jeśli będzie to powiem tak - pamiętaj żeby w odpowiednim momencie przerwać bo inaczej znajdą się na pewno tacy, którzy wytkną Ci że każde wygląda tak samo

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów