Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: dylemat

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    Proste! Przecie foto ma dla Ciebie wartość sentymentalną jak mniemam.
    No tak średnio mówiąc szczerze. Ot fotka z krótkiego, zimowego, spaceru.
    Ciekawym tylko czy warte zachowania, bo sam mieszane mam odczucia.
    Szary, cichy człowiek.

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    No tak średnio mówiąc szczerze. Ot fotka z krótkiego, zimowego, spaceru.
    Ciekawym tylko czy warte zachowania, bo sam mieszane mam odczucia.
    Myślę,że do albumu tak... w końcu to Twoja córeczka W albumie tym nie muszą być same piękne,powalające foty... dla takiej tez sie pewnie znajdzie miejsce. Poza tym to może zapytaj modelkę czy jej sie podoba... jesli tak to zostaw a jesli nie to... sam wiesz co

Domyślnie

To jest sprawne technicznie zdjęcie. Przepiękne dziecko i gra kolorów sprawiają, że oglądam je z zachwytem. Takie są moje wrażenia.

Zdjęcie stoi na poziomie nieosiągalnym dla wielu.
    Zestaw podstawowych zasad wykonania portretu, sprzęt, światło modelka i jest. Ja wiem i Ty wiesz że to łatwe. Niczego to nie ujmuje tej fotografii, mam na myśli to, że dochodzi się do biegłości i automatyzmu w robieniu zdjęć, że takie zdjęcia powstają łatwo. Dla jednych to nieosiągalna wysokość, dla Ciebie moment od którego zaczyna się Fotografia.
    I wtedy chcesz, ja chcę - również od własnych zdjęć - od zdjęcia czegoś, na co nie ma przepisu ....

dalszy ciąg pisałem i kasowałem ze 3 razy. To wymyka się "twardym" wydrukowanym na ekranie literom, ze swoją tendencją do cięcia zbędnych słów nie umiem tego wyrazić

Czy potrafiłeś sfotografować to, co kazało Tobie nacisnąć spust migawki? To musisz ocenić sam
    Trzymam kciuki i życzę wielu Fotografii. Zawsze z zainteresowaniem otwieram Twoje wątki. A tego zdjęcia proszę nie kasować.
    POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    To jest sprawne technicznie zdjęcie. Przepiękne dziecko i gra kolorów sprawiają, że oglądam je z zachwytem. Takie są moje wrażenia.

Zdjęcie stoi na poziomie nieosiągalnym dla wielu.
    Zestaw podstawowych zasad wykonania portretu, sprzęt, światło modelka i jest. Ja wiem i Ty wiesz że to łatwe. Niczego to nie ujmuje tej fotografii, mam na myśli to, że dochodzi się do biegłości i automatyzmu w robieniu zdjęć, że takie zdjęcia powstają łatwo. Dla jednych to nieosiągalna wysokość, dla Ciebie moment od którego zaczyna się Fotografia.
    I wtedy chcesz, ja chcę - również od własnych zdjęć - od zdjęcia czegoś, na co nie ma przepisu ....

dalszy ciąg pisałem i kasowałem ze 3 razy. To wymyka się "twardym" wydrukowanym na ekranie literom, ze swoją tendencją do cięcia zbędnych słów nie umiem tego wyrazić

Czy potrafiłeś sfotografować to, co kazało Tobie nacisnąć spust migawki? To musisz ocenić sam
    Trzymam kciuki i życzę wielu Fotografii. Zawsze z zainteresowaniem otwieram Twoje wątki. A tego zdjęcia proszę nie kasować.
    POZDRAWIAM
    Dzieki za opinię.
    Nieustannie mnie zadziwia że inni widzą w moich fotkach znacznie wiecej niz ja sam.
    Szary, cichy człowiek.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcie Pozdro

Domyślnie

Mnie ono też zatrzymało na dłużej.

Uprawnienia umieszczania postów