Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ula

Domyślnie Ula

Witam wszystkich. Tym razem w tej dziedzinie stawiałem pierwsze kroki. Proszę o rady, co poprawić itp..

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

Tylko ostatnie fajne. Nawet bardzo. Reszta nijaka.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Tylko ostatnie fajne. Nawet bardzo. Reszta nijaka.
    no ja bym jeszcze przed ostatnie zapromował ... podoba mi się z małym zastrzeżeniem do autora ... jak możesz i masz nefy spróbuj wyciągnąć te oko z tej ciemni to tam jest nie halo coś, ciemnica jakby jej oka brakowało wraz z oczodołem

Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

a dla mnie 3 i 6 najlepsze
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Dla mnie też 3 i 5 najlepsze. Tylko w tym BW te oczko naprawde trzeba by było z cienia wyciągnać i bedzie najlepsze foto
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

Wszyscy o oczku, no fakt trzeba poprawić i tę plamę obok też ,ale przecież jest jeszcze niedomknięta buzia i prześwitujący ząbek ,dyskwalifikujący zdjęcie- temat ostatnio wałkowany. Na jedynce oczy lecą od razu nie na modelkę a na "biżu" ( jak już koniecznie potrzebny był ten kolczyk to trzeba go było inaczej ustawić). Na 4 modelka wygląda jakby krzywo spała i wyskoczył jej dysk w odcinku szyjnym. 3 może byłaby i fajna gdyby zaserwowano bardziej agresywne światło i troszkę inny rozkład - przynajmniej ja tak to widzę (ale ja się nie znam).
    Generalnie to zgadzam się z Andrzejem Laskowskim - " Napisał andrzej_laskowski
    Tylko ostatnie fajne. Nawet bardzo. Reszta nijaka."
    Pozdrawiam

Domyślnie

dziękuję za uwagi. Na pewno zapamiętam i podczas następnej sesji uwzględnię i mam nadzieję, że będzie lepiej...
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Uprawnienia umieszczania postów