Szukaj
Kaczka w pieknych kolorach ale siedzac poza GO troche drazni![]()
1. przyjemna! odrobinke za jasna w jednym miejscu [chociaz to moze byc wina mojego laptopowego lcd] ale calosc posadzona fajnie w kadrze i piekne kolorki
![]()
2. wyciagnalbym troche z cieni - te napisy na murze dobrze by kontrastowaly z piekna architekturaplus [albo minus
] - znowu odrobinke za jasno z prawej
![]()
3. szkoda ze tak pozno, chociaz z jednej strony moze to i lepiej bo robi sie mrocznoale dla mnie zbyt mocna dominacja czerni troszke psuje odbior - zrobilbym to odrobinke wczesniej... i moze obcial te luki na dole bo teraz tak sa ale ich nie ma...
![]()
Ogolnie rzecz biorac - calosc na plus! i wszystkiego dobrego w nowym roku!![]()
sluszne uwagi, dziekikaczke probowalem upolowac ostrzejsza, ale france ciagle chodzily i sie ruszaly.. potem mi sie juz znudzilo :]
pozdr.
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
mnie podchodzą nr 2 i 3pozdrawiam
Nr 3 bardzo fajny.
Nikon i parę szkiełek
Świetna 1, natomiast Kaczka w genialnych kolorach, szkoda troche tej ostrości.
matko swieta, ale starocia wygrzebales.. juz zapomnialem totalnie o tych zdjeciach![]()
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Wybacz - ale "krakau" jest nie do przyjęcia. Mam alergię na zniemczanie polskich nazw. Zmieniam tytuł.
Krzysztof Paszkiewicz
Skontaktuj się z nami