Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 63

Wątek: united colors

push
    Gość

Domyślnie

mówią że "dobra fotografia broni się sama" - w twoich wątkach zawsze toczy się batalia i to powinno dać do myślenia...

co do cytatu "bałagan we włosach" - zwracałeś uwagę mi , zwracałeś uwagę innym użytkownikom na bałagan we włosach i tak sobie myślę że kto jak kto - ale człowiek tak przewrażliwiony na układ włosów jak ty - bardziej winien o nie zadbać niż na foto nr. 1 [nawet jeśli zwiesz je testowym] amen

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez push Zobacz posta
    mówią że "dobra fotografia broni się sama" - w twoich wątkach zawsze toczy się batalia i to powinno dać do myślenia...
    nie zauwazylem zadnych batalii
    masz racje - nie powininem sie odzywac w ogole ale jakos nie moge zdierzyc jak ludzie pisza farmazony
    ale osatnimi czasy coraz bardziej podobaja mi sie te "nagonki na sailora"

zapomniales jeszcze napisac ze nie umiem robic zdjec skoro trzeba ich bronic w wielkich bataliach
    co do cytatu "bałagan we włosach" - zwracałeś uwagę mi , zwracałeś uwagę innym użytkownikom na bałagan we włosach i tak sobie myślę że kto jak kto - ale człowiek tak przewrażliwiony na układ włosów jak ty - bardziej winien o nie zadbać niż na foto nr. 1 [nawet jeśli zwiesz je testowym] amen
    znajdz mi tutaj chociaz jeden wlosek ktory nie jest misternie ulozony a postawie ci dowolna flaszke (a przepraszam .. jst kilak drobnych ledwie widocznych wloskow przy szyi)
    widac ciezko ci odroznic balaan typu wlosy rozrzucone na ramieniu czy dekolcie od ulozoej fryzury .. ale naprawde ... nie chce mi sie juz niczego udowadniac, zadania pokazania cropa oka mnie rozlozyly na lopatki

push
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor
    ale osatnimi czasy coraz bardziej podobaja mi sie te "nagonki na sailora"
    Słyszałeś o czymś takim jak "karma" - nie mi to oceniać ale może te całe twoje "jestem wredny, zlosliwy" - wraca właśnie do ciebie ze zdwojoną siłą

zapomniales jeszcze napisac ze nie umiem robic zdjec skoro trzeba ich bronic w wielkich bataliach
    cynizm nie wskazany - może po prostu twoje mniemanie o własnej fotografii nie jest proporcjonalne do jej faktycznego poziomu.. Dlatego:
    farmazony
    - stale musisz udowadniać że ktos je pisze..

znajdz mi tutaj chociaz jeden wlosek ktory nie jest misternie ulozony
    fryzjerem nie jestem - może nie znam się na najnowszych trendach w tej dziedzinie.. Tobie nie podobał się "nowoczesny irokez" u Patrycji F. mi się nie podoba fryzura u twojej modelki [Amina?Izabela M.?]..??
    Ale do meritum - nieważne ile trwało przygotowywanie tych włosów - dla mnie wygląda to jak fryzura mojej żony gdy wychodzi z kąpieli zaraz przed owinięciem włosów ręcznikiem w celu suszenia [wiesz o co chodzi?] takie "babskie" suszenie bez suszarki..
    Sailor sam przyczepiasz się do zdjęć innych - najczęściej do ludzi dopiero zaczynających fotografie o właśnie takie "włoski" - klasyfikując przez to zdjęcia na : "do kosza".. Na moje amatorskie oko - ktoś taki powinien prezentować bardziej "wychuchane" prace...

To tyle ode mnie..

pozdrawiam i gratuluje nowego D3X

sailor
    Gość

Domyślnie

/edit/

Domyślnie

Kurde... na tym zdjęciu wszystko do siebie pasuje, ot.. brakuje mi paru maźnięć na brzuszku

sailor
    Gość

Domyślnie

Tobie nie podobał się "nowoczesny irokez" u Patrycji F. mi się nie podoba fryzura u twojej modelki [Amina?Izabela M.?]..??
    trzeba bylo od razu mowic ze to prywatne odegranie sie

ps. nie wiem kto to amina ani izabela m

push
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    trzeba bylo od razu mowic ze to prywatne odegranie sie

ps. nie wiem kto to amina ani izabela m

skoro tak to odebrałeś - to ja gratuluje zdolności czytania ze zrozumieniem ;]

i na tym chyba poprzestanę...

sailor
    Gość

Domyślnie

skoro tak to odebrałeś - to ja gratuluje zdolności czytania ze zrozumieniem ;]

i na tym chyba poprzestanę...
    jelsi sie nie myle to to wlasnie napisales. podobnie jak romank napisal ze zdjecie jest do kitu bo jest w nim zbyt duzo szczegolow

Domyślnie

Jest coś niepokojącego w tym zdjęciu - jakaś taka nienaturalność prawej ręki modelki która psuje efekt końcowy.
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

sailor zdjęcie jest świetne..! bardzo mi sie podoba...! naprawdę...!
    ale... ja takich nie umiem robić.... nawet fachowo ocenić nie potrafie tylko własnie stwierdzić, że mi sie po prostu podoba....

i tak sobie myślę, czytając ten wątek czy ciebie w ogóle interesuje opinia takich ludzi jak ja?

bo o to chyba całe zgrzyty w tym wątku....

P.S. gratuluje nowej budy....!
    ale twierdzenie że to aparat jak aparat itp. to chyba lekka kokieteria...
    nie cieszysz się? nie bierzesz go ręki z przyjemnością?
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów