Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 63

Wątek: united colors

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roman K. Zobacz posta
    Przydałoby się więcej finezji.
    przykro mi ale je jestem tylko zwyklym niedzielnym pstrykaczem ktory ledwie wie z ktorej strony aparatu nalezy patrzec ..

Domyślnie

Kolor skóry modelki zbyt mocno kontrastuje z tłem. Poza tym, zdjęcia kolegi są zbyt aranżowane, mało zaskakujące - przypominające okładki CKM i temu podobnych periodyków. Przydałoby się więcej finezji. Chyba, że tak ma być, i pop-kierunek jest z premedytacją ustalony. Jeśli tak - chylę czoła.
    Gdybyś nie zauważył, to modelka jest mulatką, więc kontrastowanie skóry z białym tłem jest hmmm... jakby to powiedzieć.... normalne? Kolejna rzecz - nie wiem, kiedy ostatnio widziałeś CKM i temu podobne periodyki, bo mnie absolutnie nic takiego to zdjęcie nie przypomina. Staram się nie wdawać w takie dyskusje jak ta, ale pisanie bzdur przez niektórych "fachowców" mnie totalnie rozwala.

Domyślnie

Bardzo podoba mi się pomysł, ale według mnie modelka za ciemna w stosunku do tła (nie chodzi mi o kolor skóry...)

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Tak sobie... może być lecz szału nie robi

Domyślnie

Aparatem bym się pobawił. O modelce nie wspomnę
    Zdjęcie, jak zawsze super

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Gdybyś nie zauważył, to modelka jest mulatką, więc kontrastowanie skóry z białym tłem jest hmmm... jakby to powiedzieć.... normalne? Kolejna rzecz - nie wiem, kiedy ostatnio widziałeś CKM i temu podobne periodyki, bo mnie absolutnie nic takiego to zdjęcie nie przypomina. Staram się nie wdawać w takie dyskusje jak ta, ale pisanie bzdur przez niektórych "fachowców" mnie totalnie rozwala.
    A przepraszam najmocniej, czy każde wyrażenie własnej opinii jest na tym forum nazywane przez moderatora bzdurą, a jej autor szyderczo "fachowcem"?
    Otóż Szanowny Panie, nadal podtrzymuję to, co napisałem wcześniej. Zauważyłem, że modelka jest mulatką i piękną kobietą. Ale uważam, iż tak jasne i kontrastujące tło oraz do bólu pod względem technicznym sterylne zdjęcie, czyni je - w tym wypadku - zbyt... fizjologicznym.
    To jest tylko moja, subiektywna opinia. Jeśli uważa Pan za słuszne krytykowanie czyichś opinii, to ja może jednak wycofam się z ich wyrażania.
    Pozdrawiam.
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

No właśnie teraz kurcze nie wiem co bym wybrał czy D3x czy ....

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

jak dla mnie twarz, włosy, oczy za ciemne.
    D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330

Domyślnie

tu Pan Panie rządzisz -
    dwa regały sprzętu

Domyślnie

A przepraszam najmocniej, czy każde wyrażenie własnej opinii jest na tym forum nazywane przez moderatora bzdurą, a jej autor szyderczo "fachowcem"?
    Otóż Szanowny Panie, nadal podtrzymuję to, co napisałem wcześniej. Zauważyłem, że modelka jest mulatką i piękną kobietą. Ale uważam, iż tak jasne i kontrastujące tło oraz do bólu pod względem technicznym sterylne zdjęcie, czyni je - w tym wypadku - zbyt... fizjologicznym.
    To jest tylko moja, subiektywna opinia. Jeśli uważa Pan za słuszne krytykowanie czyichś opinii, to ja może jednak wycofam się z ich wyrażania.
    Pozdrawiam.
    Po pierwsze: na forum mówimy sobie po imieniu. Po drugie: czy muszę sobie zakładać nowe konto, żebyś nie odbierał wszystkich moich wypowiedzi jako moderatora??? Jeśli nie dostajesz PMki czy upomnienia w postaci warna/naruszenia czy bana, albo wyraźnego zwrócenia uwagi, to traktuj nasze teksty jako opinie zwykłych użytkowników. I mam propozycję - odżałuj kilka zł i kup gazetę, o której mówisz, obejrzyj ją i jeszcze raz popatrz na to zdjęcie. Jeśli nadal nie dostrzeżesz różnicy, to.... trudno.

Już sam tytuł wątku sugeruje, że sailor nawiązał do, bardzo udanej skądinąd, reklamy Benettona, która ma się nijak do wymienionych przez Ciebie tytułów.

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów