Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Jest Subaru

Domyślnie

Dla mnie bomba 1i4 zamiatają

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

1 jest świetne !!!
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

odkopaliście temat
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

czwórka mnie rozłożyła zajebista seryjka

Domyślnie

Zdecydowanie 4 jest najlepsza

Domyślnie

Masz dobre pomysły na kadry i przykładasz się do ich realizacji, brawo!

Acz... Brakuje mi kilku szczegółów. Na trójce posprzątałbym śmieci sprzed samochodu, no i ta wspomniana już ściana z mazajami. Czwórka jak dla mnie za bardzo zniekształcona, z Imprezy zrobił sie toon car. Obróbka na plus, ale niebo zdradza, że to składanka. Dwójka dynamiczna, ale to jeszcze nie to. Wiem, jakie to piekielnie trudne, ale spróbuj może łapać ostrość na krańcach samochodu (znaczy się: z przodu i nazad ), bo linia boczna, nawet jeśli będzie ostra, gubi się na zdjęciu i można tej ostrości nie zauważyć.

Zabijcie mnie, ale po ujrzeniu jedynki mam jedno jedyne skojarzenie: "tata mi kupił" Niestety wiele się nie pomyliłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oem Zobacz posta
    Masz dobre pomysły na kadry i przykładasz się do ich realizacji, brawo!

Acz... Brakuje mi kilku szczegółów. Na trójce posprzątałbym śmieci sprzed samochodu, no i ta wspomniana już ściana z mazajami. Czwórka jak dla mnie za bardzo zniekształcona, z Imprezy zrobił sie toon car. Obróbka na plus, ale niebo zdradza, że to składanka. Dwójka dynamiczna, ale to jeszcze nie to. Wiem, jakie to piekielnie trudne, ale spróbuj może łapać ostrość na krańcach samochodu (znaczy się: z przodu i nazad ), bo linia boczna, nawet jeśli będzie ostra, gubi się na zdjęciu i można tej ostrości nie zauważyć.

Zabijcie mnie, ale po ujrzeniu jedynki mam jedno jedyne skojarzenie: "tata mi kupił" Niestety wiele się nie pomyliłem...
    bardziej 'tata mi dołożył połowe'
    jako że jestem młody i znajomi nie maja super bryk (nie mieli) i nie mam znajomosci i nie miałem okazji robić takich zdjec to sobie na imprezie trenowałem
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów