Nie, to raczej mi nie przeszkadza chociaż wolę jak nic się nie wali...w LG jest za duży kontrast pomiędzy niebem a lasem i tam giną szczegóły..Obróbka na dwójce znacznie bardziej mi się podoba.Andrzej, chodzi o rozciągnięcie?![]()
Szukaj
Nie, to raczej mi nie przeszkadza chociaż wolę jak nic się nie wali...w LG jest za duży kontrast pomiędzy niebem a lasem i tam giną szczegóły..Obróbka na dwójce znacznie bardziej mi się podoba.Andrzej, chodzi o rozciągnięcie?![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Rozumiem. Ciężko było mi na tym zapanować, na surowiźnie z nef'a w tym rogu jest generalnie katastrofa. Wczoraj dość długo siedziałem tylko nad tym jednym elementem. Widać poległem. Swoją drogą przed zmniejszeniem wyglądało to o wiele lepiej. Na wydruku z oryginalnego wymiaru powinno być ok.
I tak bardzo się cieszę, że się podoba bo całą noc myślałem czy zdjęcia pokazać...
pozdr.
C5D
2 bardzo mi się podoba obróbka nie nazwałbym przesadzoną.
1 - wiem, że zabrzmi to dziwnie ale najbardziej przeszkadza mi 1 plan, światło na 2 planie bardzo ciekawe i to ono powinno grać pierwsze skrzypce a brzydki korzeń tylko przeszkadza. Tak oczywiście ja to widzę, rozumiem, że zamierzenia autora były zupełnie inne, ponieważ widać, że kadry przemyślane.
pozdrawiam
Wybieram 2. Nie jest idealnie, ale ciekawie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Oba zdjęcia złe nie są.
nr 2![]()
Dziękuję za odwiedziny. Żałuje trochę, że nie napisaliście za wiele wskazówek co do zmian na lepsze. Proszę tylko nie myśleć, że jestem marudny/butny albo arogancki... dzisiaj jestem tylko potwornie zmęczony.
pozdr.
C5D
2 fajna a na 1 drzewa się kładą.Dobra linka ,mocny ciągnik i powinno byc ok![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami