Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27
    swiatlo
    Gość

Domyślnie Góry Kaskadowe w ostatni weekend

Ponownie aby nie zardzewieć, coś z ostatniego weekendu.
    Trochę badyle w pd mi przeszkadzają, ale przecież nie pójdę tam i nie wyrąbię, bo rangersi przyjdą i do ancla wsadzą....
    Widok ze zboczy Mount Hood. W oddali Mount Jefferson, za nim po lewej Three Sisters.

Domyślnie

ładny wywazony kadr - fajne boczne swiatełko , bardzo pozytywny odbiór tego zdjecia

Domyślnie

Widok i światełko boskie... otwarcie zazdroszcze ale mi ta prawa strona kompletnie nie pasuje...

Domyślnie

W sumie ,to nie wiem co chciałeś pokazać...? Zbyt duża równowaga.......nie można być "tak trochę w ciąży..'
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

podoba się, chociaż to co włazi w kadr z prawej strony przeszkadza. fajny gradient nieba

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    ...chociaż to co włazi w kadr z prawej strony przeszkadza..
    To jest drzewo dla informacji. Coś takiego co rośnie i ma gałęzie.
    Czy słyszałeś kiedyś o "ramkach"?

Cytat Zamieszczone przez borregaard
    W sumie ,to nie wiem co chciałeś pokazać...?
    Chciałem pokazać kosmitów którzy się właśnie schowali za drzewo. Cholera, nie udało się...

Zbyt duża równowaga.......nie można być "tak trochę w ciąży..'
    Sprecyzuj. Mówisz że równowaga? A ma być nierównowaga? Obie strony ważą równo po półtora kilograma, więc chyba jest dobrze, co?

Domyślnie

dziękuję za wykład z dziedziny dendrologii. na pewno mi się przyda

Domyślnie

Chciałem pokazać kosmitów którzy się właśnie schowali za drzewo. Cholera, nie udało się...
    No wlaśnie...nic straconego,masz kontakt ,jak mniemam....

Sprecyzuj. Mówisz że równowaga? A ma być nierównowaga? Obie strony ważą równo po półtora kilograma, więc chyba jest dobrze, co?
    Teraz poważnie,bo widzę,że u Ciebie luzik,to z tymi kosmitami odleciał.......
    Jeśli mają być Góry Kaskadowe,to chciałbym je bez dodatków,tym bardziej ,że nie mamy tu ich.....Zawsze czekałem na Twój krajobraz...dawałeś fantastyczne widoczki....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Osobiście też przeszkadza mi drzewo z prawej.

O ramach zdjęcia słyszałem ale nie tylko z jednej strony, jakby drugie drzewo było z lewej to już bardziej bym rozumiał.

Może mi ktoś wyjaśnić na czym polega równowaga na tej fotce? Mam za małą wiedzę fotograficzną aby samemu dojść do tego.
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Ja wiem, że za dyletanta mnie wezmą, ale mi się straszliwie drzewa na tym zdjęciu podobają.
    Czarny Rycerz zawsze zwycięża !

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów