a taka fajna fota mogla by byc...
za pozostalymi
nieostro...
ja bym jeszcze kontrastu dodal..
Szukaj
a taka fajna fota mogla by byc...
za pozostalymi
nieostro...
ja bym jeszcze kontrastu dodal..
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900
Generalnie przesiadka na FX to krok milowy... Nie zdawałem sobie sprawy że tak naprawdę jest to krok 10 milowy, 50 milowy nie 100 milowy..obraz wychodzi nieporównywalnie bardziej plastyczny od DXa.. Nie demonizuje cropa bo będę go dalej używał z uwagi na jego zalety.. A co do samego D700?? Trudno mi sie jeszcze wypowiedzieć konkretniej niż: WOOOOOAAAHHhhh..
Ergonomiczy, plastyczny, szybki, solidny aparat.. Daje dużo frajdy z tego co się robi i pozwala na więcej..
edit:
lechupe: po tym jak już Ci odpisałem wczytałem sie jeszcze raz w Twoja odpowiedź i zakumałem co napisałeś między wierszami (zresztą sam zacząłem pierwszym postem)...... ale nie będę usuwał tego co tam wyżej nabazgroliłem... oj późno jest buehehe
D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900
Podobają się, super, ładne, spontaniczne i naturalne.
Takie portrety lubię - jest w nich więcej prawdziwości, życia.
Wszystkie tym szkiełkiem??
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
No fotogeniczna modelkaWszystkie fotki wporzo.
Ale w 3. Troche ten rog tunelu mi przeszkadza, moze lepiej byloby po prostu wzdluz sciany?
KS
Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD
Skontaktuj się z nami