Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Indyjska dziewczynka

Dcośtam + Fcośtam + NIKKORcośtam

Domyślnie

Hmmm. Zdjęcie, jak zdjęcie.. Tylko co chciałeś na nim pokazać? Dziewczynkę? Ale jaka ona jest? Ładna? To dlaczego ma brudną koszulę? Biedna? Dlaczego tak ufnie patrzy w obiektyw? Przepraszam za moją niedelikatność, ale wyszło z tego zdjęcie paszportowe.
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

A mi się podoba. W oczach ma taki... upór i chęć dążenia do celu. Może i jest troszeczkę paszportowo, ale do mnie to zdjęcie przemawia. No i zachęca do zatrzymania się i zastanowienia nad tym zdjęciem. Aha, ale jak coś, to ja się nie znam - przedstawiam tylk moją subiektywną opinię

PS. A czy brudna koszulka przeszkadza temu, że ktoś jest ładny? Bo według mnie to jest absurdalne.

Domyślnie

Brudna koszula przeszkadza w tym kontekście. Dziewczynka jest ubrana skromnie, ale ma kolczyki. Autor wątku zatytułował go "Indyjska dziewczynka", raczej nie pojechał do Indii, żeby zrobić nijakie zdjęcie. Coś natchnęło go, żeby sfotografować tę małą - ale co? Chciałbym wiedzieć
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.Szabelski Zobacz posta
    Brudna koszula przeszkadza w tym kontekście. Dziewczynka jest ubrana skromnie, ale ma kolczyki. Autor wątku zatytułował go "Indyjska dziewczynka", raczej nie pojechał do Indii, żeby zrobić nijakie zdjęcie. Coś natchnęło go, żeby sfotografować tę małą - ale co? Chciałbym wiedzieć
    Dziewczynka spotkania na zakurzonej ulicy w malej wiosce. Tak pamiętam Indie - śliczne i zaciekawione twarze dzieci. Nic nie poraqdzę na to, ze biedne dziewczynki noszą kolczyki.

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

Trochę oczyścić i wyciąć tło i byłoby paszportowe hehe <gupi żart - nie czytać>
    Może znajdą się jeszcze ze 2 zdjęcia do takiego tryptyku - które coś więcej powiedzą...
    Bądź co bądź jest to dość egzotyczne miejsce i egzotyczna dziewczynka - można to lepiej opowiedzieć właśnie dobrze skomponowaną serią.
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.Szabelski Zobacz posta
    Hmmm. Zdjęcie, jak zdjęcie.. Tylko co chciałeś na nim pokazać? Dziewczynkę? Ale jaka ona jest? Ładna? To dlaczego ma brudną koszulę? Biedna? Dlaczego tak ufnie patrzy w obiektyw? Przepraszam za moją niedelikatność, ale wyszło z tego zdjęcie paszportowe.
    http://www.fanaberiafoto.eu/index-3_2d.html

P.Szabelski co chciałeś tu pokazać? piersi?-to czemu są zakryte, długie włosy?-to czemu je podnosi itd.

Indyjska dziewczynka jak tytuł sugeruje, przedstawia.. indyjską dziewczynkę-piękną niewinną buzię kontrastującą z brudną koszulą, wyzywające kolczyki z wielkimi i ufnymi dziecięcymi oczami. Można też tak prawda?

Fotka bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cypherdid Zobacz posta
    Może znajdą się jeszcze ze 2 zdjęcia do takiego tryptyku - które coś więcej powiedzą...

Domyślnie

Jedynka jak dla mnie najładniejsza (z tych czterech ostatnio dodanych).
    I może je trochę przyciąć z prawej strony żeby nie było widać tej dziewczynki z plecakiem.
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów