Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: koncertowo

Domyślnie koncertowo

proszę o konstruktywne uwagi

1. Ladislav (support)

2. Ladislav

3. Pustki (gwiazda wieczoru)

Domyślnie

Konstruktywnie:
    Centralne kadry, właściwie identyczne, niedoświetlone, poruszone, bałagan, głowy w kadrze.
    Fotografia koncertowa to nie jest "ojej, strzelę sobie fotkę całości na szerokim kącie i wszystko jedno jak wyjdzie".
    Foty koncertowe powinny coś pokazywać, energię, emocje. Tutaj najwyżej widać, jak zmienia się oświetlenie na scenie.

Podsumowując, skup się na czymś. Postaraj się pokazać jak grali a nie tylko, że był koncert.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    Konstruktywnie:
    Centralne kadry, właściwie identyczne, niedoświetlone, poruszone, bałagan, głowy w kadrze.
    Fotografia koncertowa to nie jest "ojej, strzelę sobie fotkę całości na szerokim kącie i wszystko jedno jak wyjdzie".
    Foty koncertowe powinny coś pokazywać, energię, emocje. Tutaj najwyżej widać, jak zmienia się oświetlenie na scenie.

Podsumowując, skup się na czymś. Postaraj się pokazać jak grali a nie tylko, że był koncert.
    Ja tu nie chce się bronić, ale mnie nie trzeba tłumaczyć jak się robi foty na koncertach
    zajrzyj sobie do moich galerii...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montylka Zobacz posta
    Ja tu nie chce się bronić, ale mnie nie trzeba tłumaczyć jak się robi foty na koncertach
    zajrzyj sobie do moich galerii...
    Lepsze od tych, ale podtrzymuję.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montylka Zobacz posta
    To czemu nie pokazałaś jakichś dobrych?

Domyślnie

to jest najnowszy koncert w mojej kolekcji.... a reszta, sprzed jakiegoś czasu można znaleźć w moich galeriach....

Uprawnienia umieszczania postów