Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Mój teść...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    No proszę, piękna kobieta przed obiektywem i od razu lepiej
    Uważam, że w 3 bardzo fajny kadr wyszedł - tylko ten kolorek jeszcze do poprawki.
    Ciężko mi to poprawić. Wczoraj się męczyłem. Dziś też spróbuję. A nóż widelec
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

1 i 2 to śmietnik w kadrze bo w sumie to nie interesuje nikogo co jedliście na obiad
    3 za to ładnie się skomponowała choć zamiast obrusu w LD wolałbym kolanko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    choć zamiast obrusu w LD wolałbym kolanko
    Wstyd się przyznać, ale tak się wpatrzyłem w oczy modelki i trzymanego przez nią psiaka, że podświadomie byłem przekonany, że to jest kolanko . Teraz, kiedy zwróciłeś na to uwagę, to brakuje mi tego kolanka
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Wstyd się przyznać, ale tak się wpatrzyłem w oczy modelki i trzymanego przez nią psiaka, że podświadomie byłem przekonany, że to jest kolanko . Teraz, kiedy zwróciłeś na to uwagę, to brakuje mi tego kolanka
    Poczekajcie tylko, powiem jej mężowi to będzie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Tak, 3 podoba się - zgadzam się z Jackiem w kwestii kolanka, jak również w kwestii fotek nr.1 i 2. Co do kolorystyki,faktycznie troszkę trzeba poprawić wb. - ale nie przejmuj się za bardzo, zafarb nie jest tak wielki , żeby psuć całkowicie odbiór(cały czas mówię o 3). Co do ścian ,doskonale Cię rozumiem, sam mam łososiowe.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów