Amelka
1
Szukaj
Amelka
1
ludzie .. macie dzial "albumowa" .. nie zasmiecajcie wszelkich innych ..
Fakt, do albumu w sam raz![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
ok
może ktoś przenieść ?
a ja proponuje w nagłówku forum napisać "tylko dla mistrzów" reszta wara od forum z pseudo pstrykami , zaczyna się tu troche ludziom w głowach przewracać.Dla jednych to zdjęcie jest śmieciem dla autora może być dobre tak więc trzeba to uszanować i zgłosić post do moderatora żeby przenisół jak dział niby nieodpowiedni a nie stroszyć piórka i się nadymać.Portret jest portret a czy lepszy czy gorszy to już kwestia gustu od cudów studyjnych i pieszczoch fotograficznych jest dział galmour a skoro dział portret to też wyższa półka fotograficzna wystarczy te działy połączyć , zablokować i udostępnić dla wybrańców losu.ludzie .. macie dzial "albumowa" .. nie zasmiecajcie wszelkich innych ..
wez facet wyluzuj bo ci zylka peknie ...
nie po to sa dzialy zeby wrzucac jak leci. zawsze bylem za tym zeby zdjecia kiepskie technicznie ladowaly w dziale "ucze sie" .. niestety to nie przeszlo.
jak ktos koniecznie chce sie pochwalic sliczna coreczka synkiem z umazana soczkiem buzka czy rownie ambitna fotografia to niech to robi w konkretnym do tego dziale.
nie wiem czy zauwazyles ale to forum FOTOGRAFICZNE a nie fotka.pl i bez wzgledu na twoje kretynskie uwagi nadal bede walczyl o to by pojawialy sie tu zdjecia nad ktorymi autor chocby odrobine pomyslal.
bez odbioru.
kretyńskie uwagi to może ty uprawiasz od jakiegoś czasu i wybacz ale mam takie samo prawo tu pisać jak ty i zacznij szanować ludzi bo bez nich będzie ci kiepsko
bez odbioru
to ze masz tu prawo pisac (niestety) jest oczywiste, aczkolwiek nei zmienia to faktu jakosci tych wypowiedzi
rozumiem ze to oszacunku do pisales w stosunku do swojej osoby? bo nie zauwzylem bym w jakikowiek sposob obrazil autora watku. wiec odpowiem ci jedynie ze na szacunek zas podobnie jak na dostanie w pysk - trzeba zasluzyc.
hm, nie pomysleliście jak się teraz autor czuje. po co dyskusja na taki temat?
W zalezności od poziomu zaawansowania dla kogos to może byc udane bardzo zdjęcie, a dla kogo innego zwykły album.
Światło niezauważalne, co jest plusem i minusem
Dziewczynka naturalna, ale by to było bardziej artystyczne zdjęcie brakuje zadbania o szczegóły. Np uczesanie, przypadkowy gest - nie jest na plus.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
dzięki wszystkim
Chętnie wysłu****ę wszystkich opinii z tego powodu wstawiam fotki
Nie pomyślałem o że fotka pasuje bardziej do innego działu. Może dlatego ze nie lubię szufladkować fotografii.
Fotka jest okolicznościowa bo tak faktycznie powstała. A o dziale decyduje zamysł autora a nie poziom fotografii. Zawsze można napisać ze jest zła.
Modelka szukała kontaktu z fotografem. W dziecinny sposób próbując pozować. Wydało mi się to interesujące.
Skontaktuj się z nami