Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 91

Domyślnie Fotografia ślubna

Cześć mam do was pytanie. Jaki balans bieli ustawiacie w kościele i z jakim mniej więcej czasem robicie zdjęcia oczywiście bez lampy i z jakim z lampom. Posiadam D300 i chciałaby się tego nauczyć. Wiem że to amatorszczyzna ale po to też jest forum żeby się uczyć dzięki za pomoc.

Domyślnie

po to, zeby sie uczyc jest tez szkoła, sa ksiązki, itp.
    Forum jest raczej do wymiany doswiadczen i rozwoju posiadanych juz umiejetnosci.

Twoje pytania są na absolutnie początkującym poziomie. Odpowiedzi mozesz znalezc chociazby w instrukcji obsługi aparatu.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamamania Zobacz posta
    (...) i z jakim z lampom.
    Z czym?

Domyślnie

no jakto szczym? z lampom...

a nie prosciej zaczac od pieskow, kotkow, rodziny blizszej i dalszej niz od razu fotografia slubna?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamamania Zobacz posta
    Cześć mam do was pytanie. Jaki balans bieli ustawiacie w kościele i z jakim mniej więcej czasem robicie zdjęcia oczywiście bez lampy i z jakim z lampom. Posiadam D300 i chciałaby się tego nauczyć. Wiem że to amatorszczyzna ale po to też jest forum żeby się uczyć dzięki za pomoc.
    1) Każdy kościół inny więc i w każdym WB inne ... może producenci powinni zacząć stosować tryb tematyczny "kościół"

2) z czasami takimi by ekspozycja była poprawna!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    1) Każdy kościół inny więc i w każdym WB inne ... może producenci powinni zacząć stosować tryb tematyczny "kościół"

2) z czasami takimi by ekspozycja była poprawna!
    a w De300 nie ma trybu "kościół"?
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gtad Zobacz posta
    a w De300 nie ma trybu "kościół"?
    Nikon zapomniał ale specjalnie dla polskich domorosłych adeptów fotografii ślubnej zacznie stosować w nowych puszkach tryb tematyczny "kościół" w menu ponoć będzie można wybierać profile: przygotowania, ślub, wesele, plener i ma być soft co od razu będzie albumy z podkładem muzycznym robił prosto w puszce!! nic tylko czekać do PMA na nowości.

Domyślnie

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zadając takie pytania chcesz ślubniaki robić??masz odwage...
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

w 2009 to będzie chyba najpopularniejszy "zawód" a raczej sposób na dorabianie amatorów posiadających lustrzankę cyfrową, nie ważne jakiej maści nie ważne co podpięte, nie ważny efekt. byle było 1000 zdjęć i 500 zł w kieszeni

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów