Bardzo dobre B&W, kadr tez ok, jednym słowem zdjęcie broni się samo.
Szukaj
Bardzo dobre B&W, kadr tez ok, jednym słowem zdjęcie broni się samo.
nie podobaja mi sie przepaly na zdjeciu
ramie + kolnierzyk...
nie podoba mi sie rownierz ciecie ramienia po prawej
ramka jakos mi sie nie widzi.. ktos tu wspomnial o czarnej ...moze bylo by lepiej.
Bw jest ok moze ciutke wiecej kontrastu bym dodal
ale przepal nie do zaakceptowania
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Dobre, ładne B/W, kurde wy macie czarno białe, a mnie zawsze wyjdzie szaro szare![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Fajny portrecik. Bardzo dobra konwersja. Przepałem się nie przejmuj - dotyczy obszaru w oknie, ewentualnie kawałka kołnierzyka lub koszuli: twarz jest poprawnie naświetlona. Jedynie co mi nie pasuje to ta biała rama - zupełnie niepotrzebna jak dla mnie.
Moim zaś zdaniem przepały nie mają tutaj najmniejszego znaczenia. Dobry portret.
pozdrawiam
jasne ze nie maja...
ja napisalem ze mi sie nie podobaja...
tyle...
jak ladnie zauwazyles przepal w tym zdjeciu nie przeszkadza w odbiorze zdjecia
zgadzam sie z tym
Całkiem dobre. Potencjalne przepały jakoś dla mnie nie mają tu większego znaczenia. A co do ramki to dajcie spokój - autograf lansuje ostatnio taki nowy "imidż" swoich prac (ramka i nowy podpis) i jest konsekwentnywięc nie ma o czym gadać
- zresztą mi się akurat podoba.
Skontaktuj się z nami