Bardzo sympatyczny portret, jedynka jakoś bardziej mnie się podoba niż mocniejsza dwójka, no i tradycyjnie czepiam się już ale nie podoba mi się taki styl oprawiania zdjęć :P
Szukaj
Bardzo sympatyczny portret, jedynka jakoś bardziej mnie się podoba niż mocniejsza dwójka, no i tradycyjnie czepiam się już ale nie podoba mi się taki styl oprawiania zdjęć :P
Dzięki temu zdjęciu Piotrek D. stanie się w końcu popularny
Ciekawe jak on sobie poradzi z tą popularnością ?
A BW tej foty - miłe dla oka.
Ja nie mam przepałów, albo nie patrze na zdjecie szukajac bialych pikseli. A moze to zasluga skalibrowanego wlasciwie monitora. Albo jedno i drugie. Porzadne zdjecie. Jest miekkie, jak portretowe, a nie jak tu czesto sie wrzuca wyostrzone USM 150,1,0. Ramka do dupy
najlepszy ze wszystkich twoich portretownaprawde fajne zdjecie.
wszystko tu pasuje do siebie. biala ramka - mi sie podoba. przepal - w ogole mi nie przeszkadza.
a do tego swietne bw!
gratki Auto!
d700
Bardzo dobre - podoba się ogólna zawartość kadru (model fajnie pozuje i dobrze wypełnia zdjęcie). Konwersja też w porządku. Ogólnie dobra robota.
Dziękuję za opinie![]()
ooo... przeglądałam sobie Twoje wątki, ten jakoś mi umknął. Fajny kadr. BW jak zwykle u Ciebie. Dobra fota![]()
To jest dobry portret.
Pozdrawiam
D40
Fajny kadr i BW. Co do przepałów itd się nie wypowiem, bo korzystam z laptopa u szwagierki.
Ramka - osobiście wali mnie czy ktoś ją wstawia, czy nie. Tak jak i podpisy.
Wypowiadam się na temat zdjęcia.
MikeP Twoja szczerość mnie rozwala - pozytywnie.
Skontaktuj się z nami