Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Falochron

Domyślnie Falochron

Taki strzał z zeszłorocznych wakacji.
    Miałem wczoraj trochę wolnego w robocie wiec fotka doczekała się obróbki

Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Bardzo ladne kolroki Ci wyszly. Szkoda, ze nie ma tego falochronu odrobine wiecej. Ale generalnie mi sie podoba.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ja jestem na tak.. Plusik za kolory a mały minusik za kadr... Czyli ogólnie plus
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

kulten
    Gość

Domyślnie

Kolory są ładne ale..., po pierwsze kadrując dlaczego tak bardzo poskąpiłeś tych kamyków? Ponadto uciekła Ci ostrość na tychże kamykach. Dziwnie podszedłeś do tego kadru operując tak a nie inaczej ogniskową.

Domyślnie

Przejścia tonalne na winietce pozostawiają do życzenia.
    Wolałbym zdecydowanie większą GO no ale taki widać był zamysł autora.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    dlaczego tak bardzo poskąpiłeś tych kamyków? Ponadto uciekła Ci ostrość na tychże kamykach. Dziwnie podszedłeś do tego kadru operując tak a nie inaczej ogniskową.
    To nie są kamienie tylko pozostałości po falochronowych balach.
    Ostrość jest dokładnie tam gdzie chciałem - czyli na środkowym balu.
    Co do ogniskowej to bylo robione stałką 50 wiec nie mogłem operować inaczej ogniskową.

Pozdro.

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Przejścia tonalne na winietce pozostawiają do życzenia.
    Nie wiem co tam jest nie tak z tymi przejściami tonalnymi ale u mnie jest ok. Winietę wstawiałem przed zmniejszaniem wiec może coś jest nie tak, ja tego nie widzę. Może ktoś by się jeszcze w tym temacie wypowiedział.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Dziadek nie bój nic...normalny człek na to nie zwraca uwagi....a aptekarz widzi..

Ja przy swojej rozdzielczości tego nie dostrzegam,ale Ci co mają 1024x768 widzą to wyrażnie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ty aptekarz U mnie na 1280 widać ale dejta już spokój...nic napisać nie można noo
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dziadek nie bój nic...normalny człek na to nie zwraca uwagi....a aptekarz widzi..

Ja przy swojej rozdzielczości tego nie dostrzegam,ale Ci co mają 1024x768 widzą to wyrażnie...
    ja mam 1440x900 i nic nie widzę. Powiekszałem i nic i z tego cropa tez nic nie widze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów