Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: SZKOCJA - Mdf

Domyślnie SZKOCJA - Mdf

Witam serdecznie!

Co szanowne grono sądzi o takich kadrach???

1.

2.
    D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/

Domyślnie

Kadry jak najbardziej poprawne. Faworytem jest dla mnie 1-ka od strony kompozycji. 2-ka leci w lewo optycznie
    Wiele wiecej nie dam rady o tym powiedzieć bo: niemiłosiernie nieostro jest i tak małe że nic nie widać. Dawaj jeszcze raz na granicy tego co forum pozwala czyli 600x800 (lub zblizonym zachowując proporcje). Acha i wyostrz po przeskalowaniu.
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

PaweleM
    Gość

Domyślnie

kolego/kolezanko MDF..to jest forum fotograficzne..nie filatelistyczne
    2 kadrowalbym nieco bardziej w lewo by "slup" latarni znalazl sie konkretnie w mocnym punkcie.Ale ladnie jest!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    Kadry jak najbardziej poprawne. (..)
    Dlaczego tak wymijająco? Kadry są ładne, a że "poprawne" nie mówi nic na temat czy zdjęcie dobre, czy się podoba.

kulten
    Gość

Domyślnie

1nka bardzo ładna i dla mnie wystarczająco ostra.

A tak poza tematem czy awatar którym się posługujesz to tak przypadkowo czy nickname Lesio to też Ty (z innego tematycznie forum)?

Domyślnie

Latarnię na jedynce strasznie wyciągnęło i wymaga korekcji czy tylko mi się wydaje?
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    1nka bardzo ładna i dla mnie wystarczająco ostra.

A tak poza tematem czy awatar którym się posługujesz to tak przypadkowo czy nickname Lesio to też Ty (z innego tematycznie forum)?

zbieżność przypadkowa to nie ja

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Latarnię na jedynce strasznie wyciągnęło i wymaga korekcji czy tylko mi się wydaje?
    nie wydaje Ci się, fota z sigmy 10-20 i wygięło latarnie, nie potrafię jeszcze prostować w PSie, więc wskazówki lub przeróbki mile widziane

Dodam jako bonus dodaję następną fotę, wyostrzyłem, ale niebo troszkę padło, jaki wasz werdykt???
    3.
    D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MDF Zobacz posta
    nie wydaje Ci się, fota z sigmy 10-20 i wygięło latarnie, nie potrafię jeszcze prostować w PSie, więc wskazówki lub przeróbki mile widzane
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=46660

Cytat Zamieszczone przez MDF Zobacz posta
    I pytanie krókie: dlaczego nie mogę edytować pierwszego posta??? szukałem info i nic nie znalazłem, i który link z mageshack wrzucać z fotą???
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=1358

Wszystko jasne
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

W między czasie, też to znalazłem dzięki Marcin!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów