Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Ja nigdy nie wysyłałbym na konkurs patrząc na konkurencję. Wysyłalbym pracę, która MI (MNIE) się podoba i w którą wierzę. Koniec, kropka.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Ciężko ocenić jaka jest konkurencja bo to konkurs organizowany przez magazyn fotograficzny. Jak do tej pory tylko 1 raz w życiu udało mi się coś wygrać w tej dziedzinie więc doświadczenie mam wątpliwe . Do jutra muszę podjąć decyzję, może kotś jeszcze pokusi się o podpowiedź.
    Jeszcze dodam że najlepiej jak zostaniesz wierny temu co się Tobie bardziej podoba.

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Ja nigdy nie wysyłałbym na konkurs patrząc na konkurencję. Wysyłalbym pracę, która MI się podoba i w którą wierzę. Koniec, kropka.
    To prawda. To co powyżej napisałem...

Domyślnie

mnie bardziej lezy kolor ale to preferencje osobiste

Domyślnie

Ja rowniez za kolorem. W b/w jednak dla mnie to zdjecie traci klimat. Kulten, moim zdaniem z kolorem mozesz smialo uderzac, i nie zdziwie sie, jesli bedziesz jednym z faworytow. Moze i sporo takich podobnych zdjec sie pojawi, ale to Twoje kolorowe jest naprawde nieprzecietne.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Tylko kolor .B&W wykastrowało to zdjęcie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo smaczne to zdjęcie. Superklimatyczne w B&W.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Też kolor . Piszą o Tobie w najnowszym numerze Digital SLR User .
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Domyślnie

Dla mnie kolor.
    Nikon i parę szkiełek

Witusch
    Gość

Domyślnie

Kolor!

Domyślnie

Rzekłbym, że B&W- takie byłoby moje zdanie... Zaś patrząc szerzej, to ów pejzaż, aż się prosi o "landrynkowe" kolory...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów