Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Domyślnie

Gdybym nie powiększył zdjęcia nie domyśliłbym się o co biega ( chodzi - jak w tytule ... ). Nie ukrywam, że nie przemawia do mnie ta fotka- wybitnie nienaturalnie odcina się lad od nieba ( o wodzie nie wspomnę )
    Pozdrówka
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Gdybym nie powiększył zdjęcia nie domyśliłbym się o co biega ( chodzi - jak w tytule ... ). Nie ukrywam, że nie przemawia do mnie ta fotka- wybitnie nienaturalnie odcina się lad od nieba ( o wodzie nie wspomnę )
    Pozdrówka
    Ale muszę Ci powiedzieć, że tak się właśnie odcinał w rzeczywistości. Tam się już kotłowało przed burzą i niebo wraz z morzem było prawie czarne, a za mną pełny błękit i zero chmur. Właśnie ten efekt światła chciałem przedstawić. Co do kadru... Tak to wtedy widziałem Pozdrawiam.

Domyślnie

A mnie sę ten kontrast podoba, choć pewnie lepiej by było bez tych spacerowiczów.
    Często jest tak, że prawdziwy klimat zdjęcia czuje jedynie jego autor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Często jest tak, że prawdziwy klimat zdjęcia czuje jedynie jego autor
    Święta racja. Gorzej, bo nie zawsze da się go przenieść dla innych... Tutaj, widocznie brakło talentu autorowi

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

ja na tak +++ gdyby nie spacerowicze nie byłoby spaceru przed burzą idealnie wpasowani !!! a jak

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cialat Zobacz posta
    ja na tak +++ gdyby nie spacerowicze nie byłoby spaceru przed burzą idealnie wpasowani !!! a jak

pozdrawiam
    Czekałem na nich ze 20 minut. Widziałem, że się powoli zbliżają dwa, białe duszki. Jak znalazł na tle burzowego nieba

Domyślnie

Fota ma klimat, ale tak przygladam sie i nie moge dojsc ze soba do porozumienia czy ludziki potrzebne na niej, i chyba bym wystempelkowal no ale Twoje dzielo. Podoba sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    Fota ma klimat, ale tak przygladam sie i nie moge dojsc ze soba do porozumienia czy ludziki potrzebne na niej, i chyba bym wystempelkowal no ale Twoje dzielo. Podoba sie.
    mz. tak chociazby z uwagi na kontrast ubranek - podoba mi sie ta fota równiez ze wzgledu na podłogowe kadrowanie

Domyślnie

Nie no dla mnie to jest spieprzone zdjęcie ewidentnie. Co to za kadr na litość boską? Takie niebo, plaża a autor się koncentruje na rachitycznej trawce zajmującej większość zdjęcia... A ci ludzie tam to taki kwiatek do baranicy.
    Takie kolory, takie światło i takie zdjęcie??
    Szejm on ju!!!

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów