Szukaj
Gdybym nie powiększył zdjęcia nie domyśliłbym się o co biega ( chodzi - jak w tytule ... ). Nie ukrywam, że nie przemawia do mnie ta fotka- wybitnie nienaturalnie odcina się lad od nieba ( o wodzie nie wspomnę )
Pozdrówka
NIKON
Ale muszę Ci powiedzieć, że tak się właśnie odcinał w rzeczywistości. Tam się już kotłowało przed burzą i niebo wraz z morzem było prawie czarne, a za mną pełny błękit i zero chmur. Właśnie ten efekt światła chciałem przedstawić. Co do kadru... Tak to wtedy widziałemPozdrawiam.
A mnie sę ten kontrast podoba, choć pewnie lepiej by było bez tych spacerowiczów.
Często jest tak, że prawdziwy klimat zdjęcia czuje jedynie jego autor![]()
ja na tak +++gdyby nie spacerowicze nie byłoby spaceru przed burzą
idealnie wpasowani !!! a jak
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Fota ma klimat, ale tak przygladam sie i nie moge dojsc ze soba do porozumienia czy ludziki potrzebne na niej, i chyba bym wystempelkowal no ale Twoje dzielo. Podoba sie.
Nie no dla mnie to jest spieprzone zdjęcie ewidentnie. Co to za kadr na litość boską? Takie niebo, plaża a autor się koncentruje na rachitycznej trawce zajmującej większość zdjęcia... A ci ludzie tam to taki kwiatek do baranicy.
Takie kolory, takie światło i takie zdjęcie??
Szejm on ju!!!
Skontaktuj się z nami