Szukaj
Gratulacje z okazji 2 uodzinek córuni oraz życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.![]()
Dwójeczka bardzo sympatyczna.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Czegoś mi tu brakuje..., a już wiem - fotki z tatą![]()
D300, S30 1.4, T17-50 2.8, S50-150 2.8, SB-800...
Arczi, 3-ka po prostu kozak... bardzo mi się podoba !
Ps.
Wszystkiego naj... dla malutkiej![]()
Jesteś mistrz! Chciałbym robić takie zdjęcia![]()
###
Sto lat dla Maii gratulacje dla rodziców
Jak dla mnie wszystkie trzy są bardzo przyjemne dla oka.
Jeszcze raz Wszystkiego Dobrego a przede wszystkim zdrówka życzę![]()
Również przyłączam się do życzeń - 2 bardzo reportażowa...![]()
Zdrowia dla małej, Archibald jest coś w twoich fotach co po prostu mnie powala, świetnie oddajesz klimat, możesz trochę podpowiedzieć jak świecone były zdjęcia i jaki obiektyw?
Moc ścisków najserdeczniejszych dla Majuni od ciotki Grzegorki i Szymonka i niech szybciutko wraca do zdrowia![]()
P.S. Szymonek też styczniowy z 15-go![]()
Dziękuję Wam pięknie przede wszystkim za życzenia, a w szczególności za życzenia zdrówka - małej jest już lepiej
Świecone jak zawsze - Sabinka odbita o cokolwiek (u mnie to ciemnowrzosowe ściany) tak, aby odbity strumień światła w miarę trafiał w twarz. Szkło to Tokina 16-50/2,8 - z powodu chwilowo nienajlepszej sytuacji finansowej jedyne jakie mam, więc od kilku miesięcy wszystkie zdjęcia, które pokazuję są z tego obiektywu - ale ostatnio bawiłem się kitem 18-70 i pomijając nieco większą GO był podobny klimacik
Absolutna przesada
Wow! To również najlepszego, zdrówka i w ogóle samych pięknych chwil + stos buziaczków od Majci, jej mamy i wujka Archiego
PS.Wujek Archi i jego małżonka również są z pierwszej połowy stycznia
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami