Witam,
Moja druga propozycjatym razem bliżej zachodu słońca i pogoda troche gorsza:/ co myślicie?
Szukaj
Witam,
Moja druga propozycjatym razem bliżej zachodu słońca i pogoda troche gorsza:/ co myślicie?
D 80
Pozdrawiam krzyś
Nudnawo trochę mz. Zwłaszcza na niebie. A ten zafarb to wypracowany czy takie światełko przy zachodzie miałeś?
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Schodki dobre ale samo ich wykadrowanie już gorzej. Balans bieli wymaga korekty, jest zdecydowanie za ciepło. Ale największym minusem zdjęcia jest niebo, blade i bez wyrazu i z paprochami. I więcej kontrastu.
Choć powiem, że idziesz w dobrym kierunku.
Na Isle of Wight jeszcze nie byłem więc czekam na foty, które udowodnia, że jednak warto to miejsce odwiedzić.
a syfki można by usunąć , zrobienie ramki a nie usunięcie syfków to taka lekka kpina z widza
Światełko przy zachodzie, było pochmurnie nawet bardzo i nagle nie wiadomo skąd wylazło słońce i tak sie jakoś zafarbowało.
D 80
Pozdrawiam krzyś
Przepraszam za syfki ale juz nie wiem co jest syfkiem a co nie, monitor musze czyscic codziennie 8miesieczna córka sie do niego dobiera (za zgodą mamusi)
troche głupia wymówka![]()
D 80
Pozdrawiam krzyś
No i krzywo, nawet bardzo.
I czas naświetlania jakiś nie teges. Albo za długi albo za krótki. Przypuszczam że robiłeś bez statywu i to była granica utrzymania w łapie. Ale działaj dalej. Miejscówka jest na pewno fajna. Okazji jeszcze kilka pewnie będzie więc wróć tam jeszcze
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Popraw balans,bo fatalnie to wygląda...
Pzdr
Andrzej
http://www.iv.pl/images/o67dvdu51si4f4eh26y4.jpg
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami