Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: b&w flowers

Domyślnie

Gdy w pierwszym ułamku sekundy nie wiem co jest na zdjęciu a za chwilkę przychodzi olśnienie: ach przecież to jest ... (coś konkretnego). To ja lubię bardzo takie fotografie i takie niespodzianki. Ten pamflet kieruję do trzech z czterech prac. Na dwójce (jak na mnie) jest za realnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Gdy w pierwszym ułamku sekundy nie wiem co jest na zdjęciu a za chwilkę przychodzi olśnienie: ach przecież to jest ... (coś konkretnego). To ja lubię bardzo takie fotografie i takie niespodzianki. Ten pamflet kieruję do trzech z czterech prac. Na dwójce (jak na mnie) jest za realnie.
    dzięki, dwójka miała być klasyczna i taka jest, choć to oczywiste

Domyślnie

Ciekawie pokazane i zupełnie niezłe, podoba się a 4 extra !
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Za zdjęcie nr 2 w kolorze powinni cię z tych twoich studiów wywalić
    D200+słoiki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    Za zdjęcie nr 2 w kolorze powinni cię z tych twoich studiów wywalić
    tego nie wykluczam

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nie obraż się,co pewnie już nastąpiło....ale mnie poniosło.Dla mnie nie ma większego przestepstwa jak kwiaty w B&W....sorry,ale to ponad moje siły....
    pzdr
    Andrzej
    ... bo nie widziales dobrych zdjec kwiatow w czerni i bieli . Moonrage , nie przejmuj sie tylko rob swoje i trenuj , trenuj , poniewaz fotografia kwiatow jest tak trudna jak fotografia aktow Pozdrawiam

Domyślnie

Ludzie,nie róbcie ze mnie kata.....
    Jak do tej pory nikt przez moje parę zdań się nie powiesił....i artystą, z wykszałcenia, też ,do dzisiaj, nikt jeszcze nie został.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    ... bo nie widziales dobrych zdjec kwiatow w czerni i bieli . Moonrage , nie przejmuj sie tylko rob swoje i trenuj , trenuj , poniewaz fotografia kwiatow jest tak trudna jak fotografia aktow Pozdrawiam
    dzięki bardzo Motorniczy,
    pozdrawiam serdecznie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ludzie,nie róbcie ze mnie kata.....
    Jak do tej pory nikt przez moje parę zdań się nie powiesił....i artystą, z wykszałcenia, też ,do dzisiaj, nikt jeszcze nie został.....
    Pzdr
    Andrzej
    Jeśli nikt się nie powiesił ani nikt nie został artystą to zastanawiam się po co krytykujesz? Co to za krytyka z Twojej strony, skoro nie ma zupełnie żadnego wpływu ani w jedną ani w drugą stronę? Tylko teraz nie obrażaj się za to co napisałem

p.s. borregaard KAT, borregaard KAT, borregaard KAT

Domyślnie

Ja nie krytykuję,...nigdy.
    Piszę co myślę o,....wyrażam zdanie,żartuję,szydzę deko czasami....i... z moim zapasem dobrego humoru nigdy się nie obrażam....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów