Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: letni czas

Smile letni czas

wszyscy dają fotki zimowe to może ja wrzucę coś z letniego z ogródka, tym razem kolorowo, po ostatniej porażce

1.

2.

Domyślnie

Wodospad jak z bajki a w kwiatkach brakuje mi światła. Są ciężkie w kolorze a ja kwiatki lubię świetliste.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Wodospad jak z bajki a w kwiatkach brakuje mi światła. Są ciężkie w kolorze a ja kwiatki lubię świetliste.
    Jak z bajki to znaczy że zły? Czy, że dobry bo nie rozumiem za bardzo
    Kwiatki niestety albo stety mają kolor naturalny nic nie podciągane jedynie przy-kadrowane, osobiście bardziej podoba mi się wersja bw ale już boję się ją wstawiać bo tak mnie dziś rano zlinczowali słownie że jeszcze mi siniaki nie zeszły :P

Domyślnie

Dwójka mi się podoba
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie naturalność atutem?

Podoba mi się pierwsze zdjęcie z kwiatami. Przekonałem się już, że dbałość o naturalność nic nie znaczy u większości w ocenie zdjęcia.... Też czasem wpadam w tę pułapkę, przy ocenie swoich zdjęć i dla tego robię je, przede wszystkim, do szuflady
    pozdrawiam
    Grzegorz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Dwójka mi się podoba
    dzięki
    Cytat Zamieszczone przez mangusta
    Podoba mi się pierwsze zdjęcie z kwiatami. Przekonałem się już, że dbałość o naturalność nic nie znaczy u większości w ocenie zdjęcia.... Też czasem wpadam w tę pułapkę, przy ocenie swoich zdjęć i dla tego robię je, przede wszystkim, do szuflady
    dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moonrage Zobacz posta
    Jak z bajki to znaczy że zły? (...)
    Dobry! Ja kocham bajki i klimaty z bajek.

Uprawnienia umieszczania postów