Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: d300 i Ps cs2

Domyślnie

no to nie ma co kombinowac ,tylko wyłuskac pare groszy i cs3 nabyc dzieki za rady

Domyślnie

w takim razie ja mam jeszcze pytanie gdzie można kupić albo czy można jeszcze kupić upgrade z CS2 do CS3?

i następne pytanie mając pakiet CS2 Standard (Photoshop, InDesign, Illustrator) czy mogę zrobić upgrade tylko jednego z produktów albo dwóch a nie całego pakietu?

EDIT
    dobra wszystko jasne, dzwoniłem do Adobe, CS3 już wycofany (przynajmniej oficjalnie), jeśli mam pakiet to muszę zrobić upgrade całego pakietu nie konkretnych produktów, można przejść z CS2 od razu na CS4. wersje pudełkowe będą na przełomie stycznia/lutego.
    Ostatnio edytowane przez life ; 15-01-2009 o 12:18

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    w takim razie ja mam jeszcze pytanie gdzie można kupić albo czy można jeszcze kupić upgrade z CS2 do CS3?

i następne pytanie mając pakiet CS2 Standard (Photoshop, InDesign, Illustrator) czy mogę zrobić upgrade tylko jednego z produktów albo dwóch a nie całego pakietu?
    Ja np. kupiłem w Komputroniku, a upgrade możesz zrobić na dowolny program z pakietu, właśnie tak zrobiłem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iwek_22 Zobacz posta
    Ja np. kupiłem w Komputroniku, a upgrade możesz zrobić na dowolny program z pakietu, właśnie tak zrobiłem.
    no nie wiem specjalnie po to dzwoniłem do Adobe żeby się dowiedzieć czy mogę sobie kupić upgrade samego PS ale Pan wyraźnie mi powiedział że nie ma takiej opcji, klucz licencyjny jest na pakiet (jeden wspólny) i licencja jest na pakiet nie na produkt. Tak wiec upgradować można cały pakiet ale nie wybrane jego elementy.

Też bardziej by mi się uśmiechało zrobić upgrade samego PS niż całego pakietu, zważywszy na ceny i potrzeby

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Wiesz faktycznie, ja miałem pakiet z PS 7,0, potem do tego kupiłem upgrate PS CS2, a teraz CS3. Nie miałem z tym żadnego problemu, no ale może teraz coś się zmieniło.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów