Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 64

Wątek: Dakine Sequence

Domyślnie

Dziwi mnie to co napisal Luki w pierwszym poscie - ze nie ma w Seq pokrowca przeciwdeszczowego/snieznego. Napewno dobrze sprawdziles? Od spodu plecaka nie ma?

Osobiscie mam Dakine Mission Photo, model mniejszy, i pokrowiec mam.
    d700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    Dziwi mnie to co napisal Luki w pierwszym poscie - ze nie ma w Seq pokrowca przeciwdeszczowego/snieznego. Napewno dobrze sprawdziles? Od spodu plecaka nie ma?

Osobiscie mam Dakine Mission Photo, model mniejszy, i pokrowiec mam.
    W Dakine Sequence też jest - jak piszesz, wyjmowany od spodu.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Czyli jednak
    d700

Domyślnie

Wybaczcie, ale "test" robiony był na szybko i dopiero kilka postów niżej się poprawiłem - pokrowiec jest tak jak piszecie wyciągany z kieszeni pod spodem plecaka.
    Nikon D70s + AS-F Nikkor 18-70mm 3.5-4.5 G DX ED + AF-S Nikkor 55-200 f/4.0-5.6 G DX VR IF-ED + SB600 + Velbon DF-60 + graty z M42

Domyślnie

w moim Dakine Sequence nie ma pokrowca
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malita Zobacz posta
    w moim Dakine Sequence nie ma pokrowca
    na samym spodzie jest dość długa kieszeń w której pokrowiec powinien być, ale jest mocowany na rzepy, więc może ktoś najnormalniej w świecie go tam zapomniał przyczepić...

Domyślnie

to ja odświeże... Pare dni temu zabrałem plecak w góry, jest przewygodny i gdyby małe skrzywienie kręgosłupa to pewnie wogóle bym go nie poczuł. Łącznie prawie 30km pieszo ze wszystkim co jest w stopce plus 2 butle wody plus kurtka, bluza i kurtka siostry, kije trackingowe kanapki na droge (dodam, że jestem głodomorem) Ttrasa z Kuźnic przez Kasprowy Wierch, Giewont do doliny Strążyskiej z przerwami tylko na zdjęcia czyli raczej nie często bo czas gonił. Moje spostrzeżenia? Megawyśmienity plecak tylko ciężko go dostać i drogi... ale jak dobrze poszukać to ja na przykład kupiłem go miesiąc temu za 350 złociszy
    ... i tak się ciągle wszystko zmienia...

Domyślnie

czy plecak ten przechodzi jako bagaż podręczny?
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Witam, Lukikme co zdyskwalifikowało Dakine RELOAD ? Jak dla mnie to lepsza opcja, no może te paski mocowane do klapy trochę dają do myślenia... Ma ktoś może ten plecak?
    pa pa para tu du... www.2Dstudio.de

Domyślnie reload vs sequence

uważam że nie do końca można porównywać RELOAD'a oraz SEQUENCA, a to dlatego że oba plecaki mają nieco inne przeznaczenie.
    RELOAD jest dużo większy od sequenca ale ma gorszy sytem nośny, mniej kieszonek. Jest gorszy jako plecak z którym można iść w góry czy coś takiego. Poza tym może to nie jest wielka wada ale jednak... widać po nim że w środku może być coś nietypowego. a tym samym drogiego.
    co do SEWUENC'a to plecak jest przeznaczony do aktywnego jego używania, dzięki regulacji systemu nośnego tak jak napisał ktos wyżej prawie nie czuć go na plecach, ma możliwość przyczepienia snowboardu, ma mnóstwo kieszonek i różnego rodzaju rozwiązań, łątwiej schować do niego lapka. Poza tym można wyjąć wkładkę foto (która jest oddzielną torbą) i plecak wykorzystywać na co dzień jako zwykły, najzwyklejszy plecak co w wypadku RELOADA może nie być do końca fajne
    RELOAD polecą komuś kto chce większą ilość sprzętu zanieść na sesje czy na jakiś plan zdjęciowy, natomiast SEQUENCE spiszę się świetnie komuś kto potrzebuje ciągle chodzić ze sprzętem i ceni sobie wygodę i praktyczność.

odpowiadając na pytanie o luk bagażowy, wszystkie plecaki foto z kolekcji dakine, mieszczą się w normach wymiarowych dla bagażu podręcznego.

ktoś napisał że ciężko dostępny, jest na allegro, widziałem też w jakimś sklepie internetowym i stacjonarnym
    zarówno nową kolekcje jak i zeszłoroczną
    Ostatnio edytowane przez n_krzys ; 08-10-2009 o 17:32

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów