Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie portia - mala princessa 2

Witam serdecznie...

Chcialbym jeszcze przedstawic jedno ujecie malej princessy

mam nadzieje ze przypadni do gustu

1.

i maly bonusik...
    Portia poznaje sie z telefonem

www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

niestety nie podoba mi się, szczególnie pierwsze zdjęcie
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

A mnie sie jedyneczka podoba, mysle ze trzeba miec samemu male dzieci zeby takie zdjecia zrozumiec.
    D7100 + MB-15,N 18-105 , N 50 1.8 G, T 70-300 VC, SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karol1302 Zobacz posta
    niestety nie podoba mi się, szczególnie pierwsze zdjęcie
    sa gusta i gusteczka...
    najwazniejsze ze mama byla zadwolona zwlaszcza jak dostala wydruk a3 oprawiony w ladny bialy mount

a najmilsze stwierdzenie bylo takie ze oddalo to zdjecie cala esensje jej dziecka...
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jedynka "cieplutka" taka,fajna szkoda tylko tej "asekuracji", ale to wiadomo...
    Co do dwójki, to cały czas nie przepadam za dzieciakami w cz-b

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    sa gusta i gusteczka...
    najwazniejsze ze mama byla zadwolona zwlaszcza jak dostala wydruk a3 oprawiony w ladny bialy mount

a najmilsze stwierdzenie bylo takie ze oddalo to zdjecie cala esensje jej dziecka...
    I jeszcze raz Amen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snaperius vulgaris Zobacz posta
    I jeszcze raz Amen
    i jeszcze raz dziekuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kosti68 Zobacz posta
    mysle ze trzeba miec samemu male dzieci zeby takie zdjecia zrozumiec.
    myslę, że delikatnie mieszamy pewne sprawy... cytowane stwierdzenie jak dla mnie tyczy się raczej albumowej tudzież pamiątkowej fotografii i zgodzę się z tym, że innym uczuciem darzymy fotografie przedstawiające nasze pociechy, ale ja pisałem o technicznej stronie zdjęcia i pomijając kadr i "podtrzymująca rękę" to rzeczą najbardziej mi przeszkadzającą jest nadmierne rozmycie jak i sposób jego wykonania
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

A mi się podoba niewinność w oczach na drugiej fotce, to moja ulubiona praca Miłam przyjemność zobaczyć tą modelkę... więc wiem że to właśnie cała ona na tym foto. Mała zniecierpliwona Gwiazdeczka...

Uprawnienia umieszczania postów