Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Kamieniczka

Domyślnie Kamieniczka

Z pierwszego w tym sezonie wypadu z aparatem Z gory dziekuje za opinie. Pozdr!

Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Panowie i Panie, jesli to totalna masakra to napiszcie to, prosze Albo chociaz ze losowalem znowu... A tak sam nie wiem. Fota mi sie osobiscie podobala i teraz nie wiem co sie dzieje z moim zmyslem estetycznym
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Zdjęcie fajne, aczkolwiek chyba nie do końca jest dobrze z tym światelkiem na frontowej ścianie. Nie wiem takie mam wrażenie jakby bylo za bardzo rozjaśnione np w PS..
    Ale ogólnie fajne jak wszystkie Twoje
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kedazi Zobacz posta
    Zdjęcie fajne, aczkolwiek chyba nie do końca jest dobrze z tym światelkiem na frontowej ścianie. Nie wiem takie mam wrażenie jakby bylo za bardzo rozjaśnione np w PS..
    Ale ogólnie fajne jak wszystkie Twoje
    pozdrawiam
    Ten budynek byl dosyc nierownomiernie oswietlony, stad pewnie Twoje wrazenie zwiazane z frontowa sciana. Ale nie rozjasnialem go w obrobce (moze minimalnie tylko). Dziekuje za komentarz!

Domyślnie

IMHO to jest fajna fotka , mnie osobiście się podoba jak większość robionych przez Ciebie fotek , może po za kilkoma małymi wyjątkami
    Pozdrawiam

autograf
    Gość

Domyślnie

Gorsze pokazałaś

Kadr ładny, ale spójrz jakie 'halo' wokół kamienicy..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Panowie i Panie, jesli to totalna masakra to napiszcie to, prosze ...
    To na pewno nie jest totalna masakra, to nawet nie jest zwykła masakra, to jest bardzo dalekie od jakiejkolwiek masakry.

Mnie osobiście bardzo się podoba - głównie właśnie za to wspomniane już światło na froncie, kadr jak zazwyczaj w Twoim przypadku trafnie dobrany i przemyślany.

PS. A autograf to chyba jest "wczorajszy" bo ja nie wiem gdzie on się tam tego 'halo' dopatrzył

autograf
    Gość

Domyślnie

Elix, nie widzisz obwódki? Serio?

U mnie jest.

Domyślnie

Jakaś może bardzo delikatna jest, ale nie rzuca się w oczy i trzeba się przypatrzeć.
    Chyba że ci chodzi o to grube białe, ale to chyba malasana celowo dał i to się ramka nazywa

Domyślnie

budynek ciekawy , masz jakiś kadr centralny z uwzględnieniem tylko frontowej sciany ?
    co do zdjęcia to takie sobie , masakrą tego bym nie nazwał jest poprawne ale nie zachwyca
    ps
    winietka na tym zdjęciu wygląda tak sobie (czyt nie pasuje) podkreśla monumentalność budynku ale w sposób lekko satyryczny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów