Pod tym tyt. Twoich zdjęć niestety nie znalazłem![]()
Szukaj
Pod tym tyt. Twoich zdjęć niestety nie znalazłem![]()
Powalasz na kolana-i jak ja mam iść do pracyJak Ty to robisz-wiem, wiem chwytasz aparat i cyk
Kolejny pełem ukłon. Pozdrawiam.
ps. jestem amatorem więc może głupie pytanie ale jak obrabiasz te fotki? Jakiś specjalny patent? Czy poprostu tak już masz, że pstryk i co jedno to lepsze![]()
Sama nie wiem - tak chyba mam. Staram się zrobić jak najlepsze zdjęcie. W sumie to chyba jestem coraz bardziej surowa i krytyczna dla swoich zdjęć - jeśli widzę że balans siadł i nie dam rady poprawić, że coś ucięłam niepotrzebnie albo ostrość poległa to nie ratuję na siłę - po prostu do kosza i tyle, bez sentymentów. Czasami mam sporo z sesyjki a czasami podobają mi się ze 2. Mam też takie które maja wymiar sentymentalny tylko dla mnie ale ich nie pokazuję bo wiem że nie są dobre. Nawet jak się wracam do moich pierwszych zdjęć to bym ich teraz nigdzie nie pokazała albo zrobiła inaczej ale tak się właśnie wszyscy uczymy.
To ja też chcę tak miećPozdrawiam i życzę żeby Twój ,,kosz" był zawsze pusty
Rozpieszczaj nas dalej
![]()
Świetne - Brawo!!
D7200
Daj jakiegoś gniota czasem, bo normalnie w kompleksy wpadłam i zdjęć nie pokazujęŻartuję rzecz jasna.
Ale prawda jest taka, że zaczęłam być już jakiś czas temu mocno krytyczna w stosunku do moich zdjęć i większość ląduje tylko na szymonkowym blogu jako pamiątka. Na szczęście mam spore grono szczerych krytyków, co walą prawdę w oczy bez sentymentów.
A Twoja sesja, cóż, świetnie jak zwykle. Nuuuda![]()
Szymon niestety jak widzi aparat to zachrzania do niego, aż się kurzy. Ciężko go namówić na pozostanie tam gdzie siedziAle za to sam ma za sobą debiut fotograficzny
![]()
Anna, powiedz mi czy okna masz bardzo duże w domu?bo bardzo fajne światełko przez nie wpada
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Skontaktuj się z nami