Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Arrow Mała modelka...

Witam

Jak Wam się podoba moja Mała modelka ?

Pozdrawiam

Paweł

Domyślnie

Bardzo się podoba! Śliczna! Tylko gdyby ociupinkę jaśniej...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Jeśli ten wątek służy tylko prezentacji modelki, a właściwe zdjęcia dopiero nastąpią to może być ciekawie bo modelka zacna Mam więc nadzieję, że na tym zdjęciu nie zakończysz bo jakoś mi nie leży - szczególnie cięcie góry i lewej strony kadru.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Jeśli ten wątek służy tylko prezentacji modelki, a właściwe zdjęcia dopiero nastąpią to może być ciekawie bo modelka zacna
    Coś się chyba da zrobić ... ale na razie pod ocenę jest właśnie to foto.

autograf
    Gość

Domyślnie

polsar - dajże jakiś nieurżnięty kadr

Domyślnie

dzięki za dotychczasowe komentarze - ktoś jeszcze ?

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Modelka urocza i owszem

Trochę dołu i lewej by się przydało Pozdrawiam

Domyślnie

oczy są w połowie wysokości, ostrość w centralnym punkcie. Focąc trzeba jednak czasami przekadrowywać. A zdjęcie (i modelka) - sympatyczne.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    oczy są w połowie wysokości, ostrość w centralnym punkcie. Focąc trzeba jednak czasami przekadrowywać. A zdjęcie (i modelka) - sympatyczne.
    Jacku_Z - powiedz mi proszę zatem - jak to Twym zdaniem jest z tą fotką ? Jest OK czy wręcz przeciwnie ?
    W pierwszym zdaniu piszesz mi o,jak się domyślam, pewnych brakach tego zdjecia; na koniec zaś - malutka pochwała.

Domyślnie

Jak napisałem - cięte za blisko brody, oczy nie sa w mocnych punktach. Kadrowanie jest złe. Jak ci brakuje dołu to obetnij mocniej grzywkę. Natomiast modelka naturalna, ładnie uchwycona, światło OK, ładne nieostrości.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów