Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Lechia - Legia w moim obiektywie;)

Beson przypomniał mecz to i ja swoje odgrzebie Miłego oglądania...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

pozdr.

Domyślnie

Co ja bede komentowal, klasa swiatowa. Widzialem Cie, ale nawet nie mialem czasu podejsc zeby zagadac. Moze nastepnym razem w Wawie albo w Gdansku. :P
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Beson Zobacz posta
    Co ja bede komentowal, klasa swiatowa. Widzialem Cie, ale nawet nie mialem czasu podejsc zeby zagadac. Moze nastepnym razem w Wawie albo w Gdansku. :P
    chyba chcesz coś pożyczyć od adama, bo z tą klasą światową to troche pojechaleś adam zmienialo się oświetlenie w czasie meczu bo masz różne kolory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasiu102 Zobacz posta
    chyba chcesz coś pożyczyć od adama, bo z tą klasą światową to troche pojechaleś adam zmienialo się oświetlenie w czasie meczu bo masz różne kolory
    Jasiu, Ty misiu niedobry...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Obiecuję, że następnym razem zrobię wszystko w nef''ach i dokładnie dopasuje wb... A tak na poważnie - wiem, że trochę się różnią, ale obrabiam po meczach wyjazdowych na kolanie na laptopie, bo w ciągu godziny muszą być wrzucone. Najnormalniej w świecie nie mam czasu na większą obróbkę i poprawianie balansu. Szczerze mówiąc, to nie mam też jakiegoś fioła na tym punkcie - wolę, żeby zdjęcie broniło się czymś innym niż powtarzalnością kolorów w serii...

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów