na koniec weekendu -- cukierkowo![]()
bede wdzieczna za uwagi.
Szukaj
na koniec weekendu -- cukierkowo![]()
bede wdzieczna za uwagi.
Za cukierkowo. Kompozycyjnie na kolana nie rzuca.
Poza tym czyściutki i schludnie.
Ale to moja skromna opinia![]()
Kadr taki sobie, kolorki zaś miodne-lubię takie.
Gdzie to jest?
Tak dokładnie rzecz biorąc, to jest to na trasie spacerowej klifami w stronę St Margaret's, wiosce położonej 3 mile na wschód od Dover. Dover na zdjęciu mamy za plecami a wieżyczka oznacza, ze zbliżamy się już do St Margarets.
Co do kompozycji - podzielam zdanie. Chciałam jednak podzielić się z wami udanym sobotnim spacerem, choć ciężko mi przyszło coś na nim komponować. Cóż, praktyka czyni mistrza![]()
A widoczek swoją drogą właśnie znikł, bo dziś w nocy spadł pierwszy śnieg. Aż trudno uwierzyć, że dwa dni temu było tak jak powyżej.
Miłego poniedziałku,
G.
Spokojny pejzaż z nieśmiałymi /szkoda/ białymi akcentami w mocnych punktach.W/g mojej opinii jeszcze lepsze jest South Stack Lighthouse, Holy Island, Wales zamieszczone na Twoim blogu.Namawiam do pokazania na forum.Pozdrowienia.
Nie przemawia do mnie kompozycja tego zdjecia. Poza nia jest ok - ladne kolory, dobre swiatlo.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
to jeszcze zarzucę ten sam motyw, ale inną kompozycję...
2.
Na pierwszym piękne niebo. I sam przyznam, że klify z góry trudno się fotografuje. Chyba, że włączy się weń jakiś dodatkowy motyw, typu latarnia.
Skontaktuj się z nami