Nie jestem pewien czy to właściwy dział ale spróbuję.
Proszę o przeniesienie do działu z żartami,grafikami,bądź usunięcie jeśli moderatorzy uznają,że naruszam prawo.
[/IMG]
Szukaj
Nie jestem pewien czy to właściwy dział ale spróbuję.
Proszę o przeniesienie do działu z żartami,grafikami,bądź usunięcie jeśli moderatorzy uznają,że naruszam prawo.
[/IMG]
zdjęciem poziomu CKMu nie osiągnąłeś
czcionki i jej kolor są absolutnie dramatyczne (dramatycznie brzydkie)![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
tak jak kolega wyżej napisał... tragedia. Pokombinuj więcej, dałeś 2-3 czicionki i to brzydkie, nie pasują tu. Wszystko w zieleni. Przypatrz się dobrze innym okładkom magazynów a potem zacznij coś robić. Do kosza.
Nikon D60 + KIT 18-55mm + Sigma 70-200mm
można gdzieś dostać jakieś szablony, czyli orginalne czcionki, wzór okładki do ściągnięcia?
Jeśli jesteś zawodowcem to wskaż jakąś bardziej konkretną ścieżkę,a nie używaj słów "tragiczne",to wcale nie pomaga amatorowi,który publikuje pierwszą swoją w cudzysłowiu okładkę mającą być żartem,a nie poważną pracą.
I oglądnij sobie wcześniejsze numery CKM-gdzie czcionki na całej okładce są w jednym kolorze.
A pewnie doskonale wiesz,że kolor zielony jest najlepiej tolerowany przez oko ludzkie.
Pozdrawiam![]()
Zjadliwa zieleń na tle zgniło-turkusowo-szarego jest nienajlepiej tolerowana przez moje oko.
Co do liternictwa, to sprawa nie jest prosta. To sztuka znacznie starsza niż fotografia, nie da się również w pięciu słowach wtajemniczyć kogoś w jej arkana, ale nadrzędną sprawą jest czytelność, porządek, prostota i harmonia, tu zaś niestety mamy chaos i migotliwość utrudniającą odczytanie tekstu.
Skontaktuj się z nami