Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Nic specjalnego...

Co powiecie?

autograf
    Gość

Domyślnie

Było by bardzo ładnie gdyby nie ten blur

Domyślnie

Blura prawie nie ma... dać cropa - wzorem sailora?

Domyślnie

naprawdę byłoby super, ale za poprzednikiem szanownym obróbka kompletnie mi nie pasuje
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

kabal - chcesz powiedzieć, że nic nie majstrowałeś ze skórą? Bo rzeczywiście wygląda to tak jakby blur był. A poza tym to fajny kadr.

Domyślnie

A jak tu z blurem? Też przesadziłem? Poważnie pytam...

Domyślnie

Żeby było jasne - ja Ci nic nie zarzucam - pytanie było z czystej ciekawości, być może to "wina" światła bo na tym powyższym skóra wygląda już nieco inaczej.

Domyślnie

jeśli miałbym wybierać, zdecydowanie 1-ka za kadr, ale z inną obróbką. Dla mnie 2 gorsza od 1.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Żeby było jasne - ja Ci nic nie zarzucam - pytanie było z czystej ciekawości, być może to "wina" światła bo na tym powyższym skóra wygląda już nieco inaczej.
    Blur był, ale skromny - krycie warstwy tak ~10% (już nie pamiętam dokładnie ile). W dużym formacie widać dobrze wszystkie szczegóły skóry (modelka dopatrzyła się nawet mikroskopijnych zmarszczek na czole ).
    Natomiast twarz poniżej oczu może wydawać się zblurowana ponieważ wychodzi już poza GO.
    Myślę, że pod wydruk A4 powinno być ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kabal Zobacz posta
    (modelka dopatrzyła się nawet mikroskopijnych zmarszczek na czole ).
    Kobiety wypatrzą takie rzeczy nawet jakbyś dał pełne krycie tym blurem - już taka ich natura (znaczy się urok taki)

Skoro już omówiliśmy sprawy techniczne to wreszcie mogę powiedzieć, że modelka jak dla mnie bardzo ciekawa, ma jakiś taki smutek i melancholię w oczach i bardzo mi się to podoba (choć mam nadzieję, że jednak smutna nie jest). Chce przez to powiedzieć, że jeśli masz jeszcze możliwość to skup się więcej na tych oczach bo mogą wyjść naprawdę ciekawe kadry.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów