Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

T_P_ - prawdę mówiąc spodziewałem się, że może wydać Ci się zbyt agresywna, dlatego też pisałem wcześniej, że jednak wybrałbym kolor właśnie przez to, że w wersji b/w ciężko tutaj utrzymać ten "mglisty" klimat, tak żeby z jednej strony nie wyszło zbyt płasko i mdło, a z drugiej właśnie zbyt agresywnie. Myślę, że trzeba by się spotkać gdzieś po środku, ale z drugiej strony mało jest na tym zdjęciu elementów, którymi można się pobawić przy konwersji (w sensie takim, że mała różnorodność - to nie zarzut tylko po prostu taka specyfika tego kadru) dlatego pozostał bym jednak przy kolorze.

Co do kadru to nasunęła mi się jeszcze jedna możliwość ale nie wiem czy wykonalna bo nie wiem co jest poza obszarem kadru - widziałbym więcej lewej strony, tak żeby zrobić z tego taki bardziej panoramiczny kadr bo w tym momencie te proporcje kadru (ni to standardowy 3:2, ni to kwadrat) wzmacniają wrażenie wspomnianego wcześniej niezdecydowania.

Domyślnie

elix, będąc następnym razem w owym miejscu, postaram się ów środek uchwycić... Czy się uda, czas pokaże...

Wspomniałeś również o kadrze, więc prezentuję "wywołaną" kolejną odsłonę... Stanowi ona niemalże cały kadr, z którego zrobiłem dwa pierwsze obrazki- niemalże dlatego, że ująłem troszeczkę mostu z prawej strony, który ma się, w tym wypadku, nijak do całości...

3. "Koledzy"

Zapraszam do wyrażania opinii, T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Zrób z tego 800x350...tnąc tylko od dołu...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Zrób z tego 800x350...tnąc tylko od dołu...
    Proszę bardzo... ale na 900, bo bardziej mi się podoba... Choć przyznam, że mam zastrzeżenia co do bałaganu, który wkradł się po lewej stronie - ucięte badyle - trochę mi to przeszkadza...

4.

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Proszę bardzo... ale na 900, bo bardziej mi się podoba... Choć przyznam, że mam zastrzeżenia co do bałaganu, który wkradł się po lewej stronie - ucięte badyle - trochę mi to przeszkadza...
    T_P_
    No to śmiało,do porządków....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Zaczyna to podążać w tą bardziej panoramiczną stronę, aczkolwiek ja bym wolał jednak chyba więcej tego dołu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No to śmiało,do porządków....
    Nie podpuszczaj, nie podpuszczaj... Przecież wiesz, że na to nie dam się namówić...

T_P_

kulten
    Gość

Domyślnie

Wersja 4 najlepsza i całkiem ok moty w i wykonanie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów