Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Dom Jak Choinka

Domyślnie Dom Jak Choinka

Dziś wracając do domu zauważyłem taki obiekt. Ze względu na zabudowę i jedyne miejsce na fotografie przedstawiam takie ujęcie tego domku. Ciekawe jakie są koszty energii elektrycznej. Niestety nie udało mi się wyeliminować pojemnika na śmieci i latarni. Nikon D40 + obiektyw kitowy
    Pozdrawiam Dawid
    https://www.dawidszczech.pl/
    D500, D750, N 24-70 2.8, N 50 1.8, N 85 1.8 T 17-55 2.8

Domyślnie

niezłe halo

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Niezla wioska i na dodatek ten smietnik na wprost wjazdu do garazu ... max a garaz z boku tak aby ulatwic wyprowadzanie autka ... dziewicza pomyslowosc;P

Domyślnie

W tym akurat miejscu stoi domek, na domku, Działki są tak małe że każdy każdemu patrzy w okna. Stoi tak kilkanaście domków, masakra.
    Pozdrawiam Dawid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malyd77 Zobacz posta
    W tym akurat miejscu stoi domek, na domku, Działki są tak małe że każdy każdemu patrzy w okna. Stoi tak kilkanaście domków, masakra.
    jak nie ma warunkow na prawidłowa fotkę to nie focimy ,a jezeli juz musimy wklejamy do albumu a nie na forum
    w tym przypadku zadne tłumaczenie nie ma uzasadnienia - sorry

ps.WB lezy na całego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jak nie ma warunkow na prawidłowa fotkę to nie focimy ,a jezeli juz musimy wklejamy do albumu a nie na forum
    w tym przypadku zadne tłumaczenie nie ma uzasadnienia - sorry

ps.WB lezy na całego
    Ależ Ty niedobry jesteś.....w ŚWIĘTA....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ależ Ty niedobry jesteś.....w ŚWIĘTA....
    lepiej napisać ze smietnik sie dobrze komponuje z całoscia ? a smietnik prawie w centrum kadru ! no sorry Winetu mogę przeprosic autora ale chyba go nie obraziłem bo napisałem o tym co naprawde w tym zdjeciu razi

Domyślnie

To jeszcze nic. Gdzieś tam pisali, że w ubiegłym roku w USA jakiś gość chciał pobić rekord Guinnessa. Jak te wszystkie świecidełka włączył, to posadził zasilanie całego miasteczka.
    Jacek

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    lepiej napisać ze smietnik sie dobrze komponuje z całoscia ? a smietnik prawie w centrum kadru ! no sorry Winetu mogę przeprosic autora ale chyba go nie obraziłem bo napisałem o tym co naprawde w tym zdjeciu razi
    Razi ludzka pomyslowosc jak mozna zagospodarowac teren przed swoja posiadloscia Chlopak pokazal co widzial a ze technicznie do bani to nie znaczy , ze cos jest halo.. Pozdro.

Domyślnie

Wiem że technicznie do bani. Mam D40 obiektyw Kitowy, do tego Nikora 55-200 uczę się. Myślałem że uda się zrobić fajne zdjęcie. Przeglądając poszczególne albumy ze zdjęciami rzuca się w oczy Wasz profesjonalizm (forum jak mało które jest profesjonalne). Bardzo cenne są wasze rady. Pewnie jest więcej takich osób jak ja, osób które się uczą. Czy nie można utworzyć albumu o nazwie "Przedszkole" do którego tacy uczniowie jak by wrzucali swoje prace do oceny.?
    Pozdrawiam
    Dawid
    Pozdrawiam Dawid

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów