Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: -12 st.

Domyślnie

Dla mnie jedyneczka zdecydowanie wybija się z całej serii. Fotki w Twoim naturalnym stylu. Gratuluję
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    (...)
    Nie musisz nic ucinać - trafiony w dziesiątkę. Międzygórze - zero śniegu, a na górze - wesoło
    Heh... Sumarycznie 2 lata z 25 spędzone w górach jednak coś tam w głowie zostawiają Miałem wątpliwości przez drewutnię, inaczej jakoś pamiętałem dach i szalunek Jak ja lubię o schronisko
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Super! Jedynka chyba najbardziej mi pasuje, choć do zamglonej dwójki też nie mam pytań. Mogę sobie chociaż popatrzeć na zimę, u mnie gości co najwyżej późna jesień i jutro wybieram się popływać łódką...

Byłem na Śnieżniku prawie czterdzieści lat temu, czy stoi na nim jeszcze wieża?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Podziwiam ludzi, którzy w taki mróz wychodzą z domu, a jeśli do tego robią fajne fotki... .
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bth Zobacz posta
    Doczłapałeś może do chaty, czy dotarłeś jeno do schroniska?
    Przyznam, że nie kojarzę o jakiej chacie mówisz . Znam ten teren bardzo dobrze, ale może coś mi umknęło .
    Dotarłem tylko do schroniska, warunki były ciężkie - wiało jak cholera, zawiało szlak i było za późno na "zabawę".
    Mam dużo szacunku do gór i dużo rozsądku, bo niejedno już w górach "zaliczyłem"

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Heh... Sumarycznie 2 lata z 25 spędzone w górach jednak coś tam w głowie zostawiają Miałem wątpliwości przez drewutnię, inaczej jakoś pamiętałem dach i szalunek Jak ja lubię o schronisko
    Spałem w tym schronisku w czasach, gdy klucze do pokoju dawali razem ze świeczkami, a wieczorem wszyscy rezydenci siadali w sali przy kominku i spiewali piosenki . Ma klimat ...

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Super! Jedynka chyba najbardziej mi pasuje, choć do zamglonej dwójki też nie mam pytań. Mogę sobie chociaż popatrzeć na zimę, u mnie gości co najwyżej późna jesień i jutro wybieram się popływać łódką...

Byłem na Śnieżniku prawie czterdzieści lat temu, czy stoi na nim jeszcze wieża?
    O nie ... wieży już bardzo długo nie ma. Ale są plany jej odbudowania.

Domyślnie

(...)
    Spałem w tym schronisku w czasach, gdy klucze do pokoju dawali razem ze świeczkami, a wieczorem wszyscy rezydenci siadali w sali przy kominku i spiewali piosenki . Ma klimat ... (...)
    Ojjj ma, ma Ja świeczek nie pamiętam, ale salę i śpiewy tak Albo z kumplami się jeździło, albo na WF na Polibudzie fajno fajno i czeskie studentki się zapoznawało dziwne jak to człowiek czasem potrafi po 7 piwach po czesku płynnie mówić
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

foty ładne , Szuwar a widziałeś coś na wyświetlaczu czy też zamarzł?

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Zimaaaaaaaaaaaaaaa !!!
    Fajne te choinki takie ośnieżone. Rewelacji nie ma ale przyjemnie jest się popatrzeć na taką ostrą zimę.
    Ta chałupka też ok ale ja bym odszedł od niej trochę dalej i pokazał w całości. To cięcie dachu brzydko wygląda.

pzdr,
    P.

bth
    Gość

Domyślnie

Przyznam, że nie kojarzę o jakiej chacie mówisz . Znam ten teren bardzo dobrze, ale może coś mi umknęło .
    Dotarłem tylko do schroniska, warunki były ciężkie - wiało jak cholera, zawiało szlak i było za późno na "zabawę".
    Mam dużo szacunku do gór i dużo rozsądku, bo niejedno już w górach "zaliczyłem"
    Niemożliwe, że jej nie znasz - chociaż lata świetności ma już za sobą, to mam nadzieję że jeszcze stoi...

Fotka ukradziona stąd: http://picasaweb.google.com/brzozowska.fotografie

kulten
    Gość

Domyślnie

Dla mnie 3jka jest świetna i bonus z drewutnią byłby świetny gdyby nie ucięty dach, szkoda trochę, że tak zgilotynowałeś tę chatę.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów