Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Pod wiaduktem

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto
    Druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka

Domyślnie Pod wiaduktem

Domyślnie

Fajna Fota , mnie się osobiście bardzo podoba fajny kadr
    Pozdrawiam Świątecznie

Domyślnie

mnie się tylko nie podoba sztuczne niebo, jakbyś zbyt mocno przyciemnił. a poza tym o grejt!

Domyślnie

Bardzo udany i staranny kadr. Fajne.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    mnie się tylko nie podoba sztuczne niebo, jakbyś zbyt mocno przyciemnił. a poza tym o grejt!
    Właśnie nie przyciemniałem, a rozjaśniałem gdyż było to zaraz przed lub po ulewie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz WO Zobacz posta
    Bardzo udany i staranny kadr. Fajne.
    niestety obrobka poległa sztucznie przyciemnione niebo jest szczególnie widoczne przy krawedziach mostu(rozjasnienia wygladajace bardzo nienaturalnie) - zgadzam sie co do kadru

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    niestety obrobka poległa sztucznie przyciemnione niebo jest szczególnie widoczne przy krawedziach mostu(rozjasnienia wygladajace bardzo nienaturalnie) - zgadzam sie co do kadru
    W LG weszła biała chmura, podobnie między pierwszą a drugą kolumną. Jak już pisałem wcześniej - niebo nie było przyciemniane a rozjaśnienia dotyczyły jedynie koloru niebieskiego poprzez Selective Color, aby wyglądało to bardziej naturalnie w BW. Widać efekt się nie udał Dzięki za komentarz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iahveh Zobacz posta
    W LG weszła biała chmura, podobnie między pierwszą a drugą kolumną. Jak już pisałem wcześniej - niebo nie było przyciemniane a rozjaśnienia dotyczyły jedynie koloru niebieskiego poprzez Selective Color, aby wyglądało to bardziej naturalnie w BW. Widać efekt się nie udał Dzięki za komentarz
    sory nie doczytałem - zwróc jednak uwage na krawedzie mostu (gdzie sa chmurki widac ) natomiast efekt który powstał przy krawedziach sczegolnie jest to widoczne w LG jest bardzo nienaturalny

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    sory nie doczytałem - zwróc jednak uwage na krawedzie mostu (gdzie sa chmurki widac ) natomiast efekt który powstał przy krawedziach sczegolnie jest to widoczne w LG jest bardzo nienaturalny
    A czy tak jest lepiej?

Domyślnie

nadal brzydko. rozjaśnij niebo stopniowo od krawędzi wiaduktu tak, żeby nie było widać ostrego przejścia światła

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów